Soferii care se aventureaza pe Transalpina risca sa nu fie despagubiti pe CASCO

Transalpina, unul dintre cele mai spectaculoase trasee montane din Romania, ramane inchis si in aceasta vara din cauza lucrarilor nefinalizate, cu exceptia segmentului de drum dintre localitatile Bengesti – Ranca. In acest caz, soferii trebuie sa stie ca, daca se aventureaza pe segmentele inchise circulatiei, risca sa nu fie despagubiti pe polita CASCO in cazul unui accident.

Astfel, daca mergeti cu masina pe Transalpina, citi inainte conditiile de asigurare si excluderile din polita facultativa CASCO.
In riscurile de baza acoperite de polita CASCO nu sunt incluse daunele produse pe drumurile inchise circulatiei, insa sunt companii de asigurari care ofera posibilitatea de a opta pentru unele acoperiri suplimentare, in baza unei plati aditionale, care pot include si „daune provocate pe drumuri inchise sau forestiere„.
In general, la conditiile trecute pe polita, companiile mentioneaza ca „nu acorda depagubiri pentru pagube produse in timpul sau ca urmare a utilizarii autovehiculului in afara drumurilor publice, respectiv pe drumuri/sectoare de drum interzise circulatiei publice a autovehiculelor”.
Alege Acum sa te consulti cu Consultant AA inainte de a-ti achizitiona o asigurare completa nevoilor tale.

Articolul anterior
Articolul următor