Avantajele cumpararii politelor de asigurare RCA online

In acest moment asistam la o ampla dezvoltare a mediului online in ce priveste vanzarea asigurarilor, investindu-se in acest domeniu importante resurse. Cele mai ieftine asigurari RCA pot fi incheiate rapid si simplu folosind bine cunoscutul calculator RCA ce se poate gasi pe site-urile dedicate incheierii politelor de asigurare RCA online.
Concret ce avantaje avem la incheierea unui RCA online:
1. Spre deosebire de varianta de a fi nevoiti sa alergati pe la nenumarate sedii ale firmelor de asigurari sau pe la diversi agenti de asigurari pentru a face o comparatie intre preturi, puteti accesa sectiunea calculator RCA in doar cativa pasi puteti beneficia de o lista intreaga de preturi de la firmele de asigurare, urmand ca dumneavoastra sa alegeti pretul si firma de asigurari pe care o doriti.
2. Asigurarile pot fi platite prin intermediul unui transfer Bancar (OP) sau plata RAMBURS la primirea politei.
3. Asigurarile cumparate de pe Consultant AA va sunt expediate la adresa dorita in mod gratuit prin intermediul Postei Romane intr-un interval de maxim 48 ore lucratoare. Deci puteti comanda si primi asigurarea in confortul caminului dumneavostra.
4. Toti clientii Consultant AA sunt notificati cu privire la expirarea asigurarilor atat printr-un mail cat si telefonic printr-un sms, evitand astfel situatia neplacuta de a va trezi ca circulati cu o asigurare RCA expirata.
5. Cu siguranta mediul online iti poate oferi posibilitatea de a plati de acasa, fara deplasarea pana la sediu atunci cand nu ai timp iar prin aceasta castigi timp si rezolvarea problemelor intr-un mod mult mai rapid. In plus, poti face o fapta buna, cu doar un click poti dona 5% la Crucea Rosie. Prin Consultant AA castigi timp si daruiesti bucurie.
6. Informatii actualizate – mediul online dedicat asigurarilor RCA si asigurarilor de locuinte pune la dispozitia vizitatorilor, sub forma de articole, cele mai noi informatii legate de piata asigurarilor pentru ca acestia sa stie exact ce sa faca si mai ales cum sa ia decizia cea mai avantajoasa. Mai folosim in acest sens si un forum cu ajutorul caruia vizitatorii pot adresa intrebari la eventualele nelamuriri pe care le au.
Alege Acum ca in 10 minute sa ai cea mai ieftina asigurare!

Articolul anterior
Articolul următor