Protejeaza-ti deplin casa acum!

Daca nu ai o asigurare obligatorie, acum este timpul sa te gandesti sa iti achizitionezi una. Daca este obligatorie chiar este necesara iar noi iti oferim posibilitatea de a avea o asigurare de cinci stele.
Asigurarea obligatorie a locuintelor este reglementata de Legea 260/2008 si normele de punere in aplicare emise de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor.
Societatea de asigurare care preia riscurile si raspunderile asumate in aceasta forma de asigurare este PAD, Pool-ului de Asigurare impotriva Dezastrelor Naturale.
In cadrul acestei forme de asigurare sunt cuprinse toate cladirile cu destinatia de locuinta:

  • locuinta de serviciu
  • locuinta sociala
  • locuinta de interventie (cazare personal)
  • locuinta de necesitate (destinata cazarii temporare)
  • locuinta de protocol
  • casa de vacanta

 
RISCURILE acoperite prin polita obligatorie a locuintelor sunt cele aferente dezastrelor naturale, respectiv:
Cutremur (miscare seismica brusca a scoartei terestre orizontala, vertical si/sau de torsiune, datorata unui dezechilibru fizic produs in interiorul acesteia, avand origine tectonica, vulcanica sau de prabusire);
Inundatii (acoperirea unei portiuni de uscat cu apa ca urmare a revarsarii peste marginile cursurilor sau bazinelor de apa, a ruperii digurilor sau malurilor, a ingustarii bruste a cursului sau a unor precipitatii abundente);
Alunecari de teren (miscare lina a terenului cauzata de miscari tectonice sau de eroziune naturala).
Pentru o asigurare complexa, puteti opta pentru asigurari facultative de locuinte ce va protejeaza de toate riscurile posibile. Puteti accesa sectiunea Asigurari de bunuri si proprietati.
Alege Acum sa iti achizitionezi o asigurare complexa si completa, obligatorie sau facultativa de la Consultant AA.

Articolul anterior
Articolul următor