Testimoniale

Testimoniale

Recenzii de la clienții noștri

Este întotdeauna o bucurie să auzim că munca pe care o facem a avut un impact pozitiv asupra clienților noștri și că aceștia sunt bucuroși să împărtășească experiența lor.

h3-testimonial-3
Ce reprezinta CONSULTANTAA pentru noi? O colaborare perfecta, bazata pe incredere, sinceritate, promtitudine, alegerea celor mai bune solutii in domeniul asigurarilor. Din 2011 de cind am optat pt firma CONSULTANTAA, cheltuielile cu asiguarile s-au diminuat cu 30%, ii recomandam calduros tuturor celor care doresc sa aiba cea mai optima formula pret-calitate in domeniul asigurarilor.

Tagare Hristu

IR Service
h3-testimonial-1
Lucram excelent cu ConsultantAA, suntem beneficiarii unor servicii complexe de asigurare. Prin natura industriei de securitate fiecare solutie oferita clientilor este necesar a fi personalizata si ne-am bucurat de flexibilitatea companiei, de deschiderea catre nevoile noastre. Apreciem adaptabilitatea companiei, mai ales ca anual parametrii contractului nostru suporta modificari. Recomandam ConsultantAA ca broker de Asigurare pentru viteza de reactie, conditiile excelente, respectarea intocmai a conditiilor contractului.

SC ALISTAR SECURITY SRL

Client
h3-testimonial-3
Va mulţumesc pentru grija, profesionalismul şi promptitudinea cu care aţi întâmpinat cererile formulate de mine legate de asigurarea autoturismului şi a imobilului pe care le deţin, de modul în care aţi rezolvat episodul nefericit când autoturismul a fost avariat şi nu în ultimul rând de modul în care îi trataţi pe clienţii recomandaţi de mine. Mă bucur şi vin cu plăcere la sediul dvs unde mă simt mereu ca între prieteni!

Mihai Halikias

Client