Despre noi

Companie și Valori

Valori Misiune Obiective

ÎN COMPANIA OAMENILOR BUNI

Etică: Ne ghidăm activitatea prin principii etice solide și acționăm în mod onest, integru și responsabil în toate interacțiunile noastre.

Profesionalism: Suntem dedicați excelenței profesionale și ne străduim să oferim servicii de înaltă calitate clienților noștri, bazate pe cunoștințe solide și experiență în domeniul asigurărilor.

Empatie: Suntem sensibili și empatetici față de nevoile și preocupările clienților noștri. Înțelegem că fiecare persoană are circumstanțe și cerințe unice și suntem dedicați să le oferim suport și consultanță personalizată.

Responsabilitate socială: Ne angajăm să fim o forță pozitivă în comunitatea în care activăm. Susținem inițiative sociale și caritabile și ne implicăm în proiecte care aduc beneficii comunității.

Colaborare: Promovăm colaborarea internă și externă, lucrând împreună cu clienții, partenerii de asigurări și alte părți interesate pentru a atinge obiectivele comune și a oferi cele mai bune soluții de asigurare.

Învățare continuă: Suntem dedicați dezvoltării profesionale și personale continue. Ne străduim să fim mereu la curent cu evoluțiile din domeniul asigurărilor și să ne îmbunătățim constant cunoștințele și abilitățile pentru a oferi cele mai bune servicii clienților noștri.

Transparență: Promovăm transparența și comunicarea deschisă cu clienții și partenerii noștri. Ne străduim să oferim informații clare și complete despre produsele și serviciile noastre, politici de asigurare și procese implicate.

Flexibilitate: Suntem flexibili și adaptabili la schimbările și cerințele clienților noștri. Căutăm soluții personalizate și ne adaptăm la nevoile individuale ale clienților pentru a le oferi cea mai bună experiență de asigurare.

Aceste valori fundamentale ne ghidează în activitatea noastră și ne ajută să construim relații solide și de încredere cu clienții noștri și comunitatea în ansamblu.

single-gallery-1

Misiunea noastră este să fim partenerul de încredere al clienților noștri în gestionarea riscurilor și protecția financiară prin intermediul serviciilor noastre de brokeraj în asigurări. Ne străduim să oferim soluții personalizate și consultanță specializată pentru a răspunde nevoilor individuale ale clienților noștri și pentru a asigura că aceștia obțin cea mai bună protecție și valoare pentru investiția lor în asigurări.

Orientare către clienți: Suntem dedicați să înțelegem nevoile și obiectivele clienților noștri și să le oferim soluții personalizate și adaptate în funcție de acestea. Clientul este în centrul activității noastre, iar satisfacția și succesul lor reprezintă măsura succesului nostru.
Expertiză și cunoștințe: Ne străduim să fim lideri în domeniul asigurărilor prin intermediul cunoștințelor și experienței noastre specializate. Echipa noastră este formată din profesioniști cu experiență și competențe solide în domeniul asigurărilor, care sunt dedicați să ofere consultanță de înaltă calitate și să se mențină la curent cu ultimele tendințe și inovații din industrie.
performance

Experiență clienți excelentă: Scopul nostru principal este să oferim clienților noștri o experiență excepțională în ceea ce privește serviciile de brokeraj în asigurări. Dorim să depășim așteptările clienților prin intermediul serviciilor noastre personalizate, răspunsuri rapide și comunicare eficientă.

Consultanță specializată: Ne angajăm să oferim clienților noștri consultanță specializată în domeniul asigurărilor. Obiectivul nostru este de a-i ajuta pe clienți să înțeleagă riscurile și nevoile lor de asigurare și să le oferim soluții personalizate care să le acopere în mod adecvat riscurile și să le ofere protecție financiară.

Gama completă de servicii: Ne propunem să oferim o gamă completă de servicii de brokeraj în asigurări, astfel încât clienții noștri să poată obține toate tipurile de asigurări de care au nevoie de la o singură sursă. Suntem parteneri cu diverse companii de asigurări și avem acces la o gamă largă de produse și servicii, inclusiv asigurări de viață, asigurări de sănătate, asigurări de proprietate, asigurări auto și multe altele.

Transparență și etică: Ne angajăm să fim transparenți în relația cu clienții noștri și să operăm într-un mod etic și responsabil. Ne străduim să oferim informații clare și complete despre produsele și serviciile noastre, să respectăm confidențialitatea clienților și să acționăm în conformitate cu regulile și standardele industriale relevante.

Parteneriate de încredere: Ne dorim să dezvoltăm parteneriate de lungă durată cu clienții noștri și să le oferim suport pe termen lung în gestionarea nevoilor lor de asigurare. Suntem dedicați în a fi partenerul de încredere al clienților noștri, oferindu-le asistență în evaluarea și ajustarea polițelor de asigurare pe măsură ce nevoile lor se schimbă.

Inovație și tehnologie: Suntem în permanență în căutarea inovației și utilizăm tehnologia pentru a îmbunătăți serviciile noastre de brokeraj în asigurări. Ne angajăm să fim la curent cu cele mai recente dezvoltări tehnologice și să le aplicăm în beneficiul clienților noștri, oferindu-le soluții inovative.

Consultant A.A. – Broker de Asigurare-reasigurare SRL este o societate cu capital integral romanesc, număr de autorizare C.S.A. 1090/03.12.2008, număr înmatriculare Registrul Brokerilor

RBK – 537/09.12.2008, număr ordine Registrul Comerţului J40/13254/2011, Cod Unic de Inregistrare 16722432.

Începând cu luna Aprilie 2017 ConsultantAA este Membru PRBAR (Patronatul Român al Brokerilor de Asigurare-Reasigurare).  

Societatea şi-a păstrat divizia de corporate însa şi-a dezvoltat şi divizia de retail, având reprezentanţe în Bucuresti, Alba Iulia, Baia Mare,  Brasov, Craiova, Fagaras, Sibiu, Timisoara si Zalau. urmând a fi prezentă în toate localităţile importante din ţară în perioada următoare, pentru a deveni un broker naţional. 

În conformitate cu prevederile art.12 alin.6 şi art.13 din Legea 236/2018 privind distribuţia de asigurări, referitor la informaţiile pe care asiguratorii şi intermediarii de asigurări trebuie să le furnizeze clienţilor, vă aducem la cunoştinţă că societatea CONSULTANTAA BROKER DE

ASIGURARE REASIGURARE SRL („CAA”) este autorizată în conformitate cu dispoziţiile Regulamentului UE nr.679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date, şi ale Directivei CE nr.58/2002 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.