Începe Carnavalul Mamaia 2014!

Chiar daca nu sunteti fani Mamaia, de data aceasta trebuie sa dati o fuga. Carnavalul de la Mamaia incepe!

Primul spectacol din Carnavalul Mamaia 2014 are loc sâmbătă, 5 iulie, începând cu ora 21, în Piațeta Cazino din Mamaia. Acesta este locul în care, pe parcursul întregii veri, turiștii sunt așteptați la super-evenimentele din cadrul Fashion Summer Festival Mamaia 2014.
Sâmbătă, 5 iulie, Mamaia se va transforma în Roma antică, în fruntea ei fiind nimeni altul decât Împăratul Cezar! Lupte cu gladiatori și scene care vor recrea atmosfera din Egiptul Antic cu Cleopatra fac parte din show-ul pentru care se fac pregătiri intense în Mamaia.
Spectaculoasele care alegorice – inclusiv cel al Primăriei Constanța, pe care se va afla primarul Radu Mazăre – vor defila prin Mamaia, având ca punct de pornire al defilării piciorul Telegondolei Sud, pentru a se opri la scena din Piațeta Cazino.
Carnavalul Mamaia se desfășoară în perioada 5 iulie – 23 august 2014, acesta fiind cel de-al treilea an de când carnavalul încântă turiștii de pe litoral. În 2013, spectacolul a atras un număr record de turiști – 30.000 de spectatori la ediția specială care a încheiat sezonul.
La edițiile speciale de carnaval din acest an, primarul Radu Mazăre va mai intra în alte două roluri: Ramses și Ștefan cel Mare.
Toate evenimentele din cadrul Fashion Summer Festival 2014 – Carnaval Mamaia vor fi transmise live pe Fpeople.
Alege Acum sa pleci la Carnavalul anului, cu o asigurare bronzata bine si sa te scalzi in soare fara nici o grija!

Articolul anterior
Articolul următor