Cristiano Ronaldo are o asigurare de sute de milioane

Stiai ca picioarele unui fotbalist de top sunt cele mai importante atunci cand se incheie o asigurare? Sute de milioane de euro sunt in joc in cazul in care ceva s-ar intampla cu ele. Este si cazul lui David Beckham sau Cristiano Ronaldo!
Alarma in lotul Portugaliei, dupa ce medicul Jose Carlos Noronha i-a transmis lui Cristiano Ronaldo un mesaj clar: „Nu mai juca deloc la mondialul asta, sau iti risti viitorul!„, scrie publicatia El Confidencial. Cristiano Ronaldo ar putea rata toate meciurile de la Cupa Mondiala. Portugalia e disperata sa castige urmatorul meci, cu Statele Unite.
Problemele lui Ronaldo la genunchi s-au agravat, iar la ultimul antrenament, starul portughez a fost surprins cu un bandaj la picior. Portugalia are mare nevoie de Ronaldo, dar The Telegraph scrie ca sunt sanse mari ca acesta sa asculte sfatul doctorului si sa nu riste o accidentare grava. Daca problemele se accentueaza, Ronaldo ar putea ramane ‘pe bara’ in urmatoarele doua luni.
Dupa infrangerea, 0-4 cu Germania, Portugalia e obligata sa castige urmatorul meci de la Mondial, cu Statele Unite.
Real Madrid a vrut sa asigure picioarele fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo, aflat sub contract cu clubul de fotbal spaniol. Acum picioarele jucatorului valoreaza 144 milioane de dolari.
Conducătorii lui Real Madrid sînt foarte precauţi cînd vine vorba de investiţii masive, precum asigurarea lui Cristiano Ronaldo. Astfel, aceştia şi-au luat măsuri de protecţie în cazul în care vedeta lusitană va suferi o accidentare serioasă. Asigurarea i-a fost platita lui Ronaldo de catre club si se va activa in cauzl in care se va accidenta grav si nu-si va putea continua activitatea. Intr-un astfel de caz, clubul Real Madrid va incasa 100 de milioane de euro.
Exista celebritati care si-au incheiat, de-a lungul timpului, polite de asigurare de ordinul milioanelor de dolari, pentru „active” care mai de care, precum anumite parti ale corpului. De cele mai multe ori, insa, politele sunt incheiate de parteneri de publicitate sau sponsori.
In urma cu opt ani, David Beckham a incheiat o asigurare de viata in valoare de nici mai mult, nici mai putin decat 100 de milioane de lire sterline (circa 150 de milioane de euro, la momentul respectiv), care a fost cea mai mare polita de asigurare cu caracter personal din istoria sportului.
Ce acopera asigurarea? Normal ca picioarele pretioase ale fotbalistului si mai ales cele 10 degete de la picioare in caz de accident, dar si de mutilare. Asigurarea il despagubeste pe Beckham in cazul unor accidente pe terenul de fotbal sau in cazul in care ar fi desfigurat sau grav bolnav. Fotbalistul avea deja o polita de asigurare, dar noua versiune valoreaza dublu.
Mai departe, recent, jucatorul de fotbal Troy Polamalu, care are o podoaba capilara demna de invidiat, a incheiat la randul sau o polita de asigurare. Pretul nu e atat de mare ca in cazul celor de mai sus, dar este asigurat parul fotbalistului! Troy Polamalu a decis sa isi asigure parul pentru 1 milion de dolari pentru ca de fiecare data cand juca impotriva rivalilor din Liga Americana de fotbal, acestia se comportau ca niste barbari si il trageau de par. Fotbalistul a incheiat, de altfel si un parteneriat cu cei de la Head & Shoulders si in urma lui nu si-a mai tuns parul din anul 2000.
In sport, asigurarea medicala este foarte importanta. Nimeni nu poate garanta ca un sportiv nu va parte de accidentari, insa Consultant A.A. va poate oferi consultanta necesara pentru a beneficia de o asigurare potrivita, astfel incat un sportiv sa primeasca despagubiri in cazul unui astfel de incident neplacut.

Articolul anterior
Articolul următor