Masini devastate de grindina

Ploile torentiale, insotite de grindina si rafale puternice de vant din ultima vreme, au adus si o serie de necazuri soferilor bucuresteni si nu numai.

Cu doua saptamani inainte sa inceapa oficial vara, Romania e lovita de fenomene meteo extreme. Vantul a suflat in rafale si mai multe autoturisme au fost complet distruse de arborii prabusiti.
Grindina nu a fost un prieten tocmai potrivit detinatorilor de masini. In Cluj, Buzau si Bucuresti aceasta a produs multe pagube autoturismelor deoarece ploaia cu grindina a durat aproximativ 10 minute.
In Capitala, vantul a suflat cu peste 60 de kilometri la ora, asa ca nu e de mirare ca mai multi copaci au fost pusi la pamant iar in sectorul 1 un copac a cazut peste o masina si a distrus-o complet.
” In Bucuresti s-a intervenit pentru degajarea a sapte copaci ce au cazut atat pe autoturisme cat si pe carosabil. Au fost avariate trei autoturisme. A mai fost si o inundatie in Sectorul 1 , la subsolul unei gradinite.” Plutonier Bogdan Toma, ISU Bucuresti
Vremea capricioasa va poate oferi mai multe neplaceri, dar pentru astfel de incidente Consultant AA este gata de a va da mana de ajutor de care aveti nevoie in orice situatie. Puteti sta linistit pentru ca noi avem asigurarea si solutia perfecta!

Articolul anterior
Articolul următor