Intalnirea Partenerilor CAA – un deceniu de activitate

CONSULTANT AA Broker sarbatoreste 10 ani de activitate

CONSULTANT AA Broker de Asigurare Reasigurare sarbatoreste primul deceniu de activitate pe piata de asigurari din Romania si cu aceasta ocazie va organiza, in septembrie, Intalnirea Anuala a Partenerilor.

„Povestea incepe acum 10 ani cand experienta din domeniul financiar si pasiunea pentru asigurari si-au dat mana si au adus la un loc profesionisti gata sa raspunda exigentelor pietei de asigurari. Preocuparea permanenta pentru a oferi servicii de inalta calitate, spiritul de echipa, comunicarea si leadership-ul au creionat in toti acesti ani povestea pe care o spunem astazi. Anul 2021 inseamna pentru CONSULTANT AA implinirea a 10 ani de activitate, 10 ani in care respectul si grija pentru oamenii cu care lucram si pentru care lucram ne-au ajutat sa fim creatori de business, model de urmat si dezvoltatori de oameni”, a declarat Otilia PETRARIU – CEO, CONSULTANT AA Broker de Asigurare Reasigurare.

„Au fost 10 ani cu provocari in care am crescut, am invatat si ne-am dezvoltat, in care am cautat in permanenta sa raspundem cerintelor si asteptarilor clientilor nostri si partenerilor nostri! Acestea nu ar fi fost posibile fara implicarea si devotamentul oamenilor care formeaza CAA.

Pentru a le multumi dar si pentru a sarbatori acesti 10 ani, am decis sa organizam intalnirea noastra anuala, care a devenit o traditie, intr-o locatie deosebita, considerata o perla in coroana coastei Marii Negre”, a adaugat ea.

„Prin organizarea evenimentului ce va avea loc in perioada 24 – 26 septembrie – „Fii parte din povestea noastra!” – dorim sa ne aratam aprecierea pentru calitatea oamenilor care ne-au fost, ne sunt si ne dorim sa ne ramana alaturi si de acum inainte”, a mai spus Otilia PETRARIU.

„Asa cum spunea si Dalai Lama Da-le celor pe care ii iubesti aripi sa zboare, radacini la care sa se intoarca si motiv sa ramana, tot asa ne dorim sa fim vazuti prin ochii fiecarui partener, actual sau viitor. Te invitam sa fii parte din povestea noastra!”, a incheiat CEO-ul CONSULTANT AA.

CONSULTANT AA Broker de Asigurare Reasigurare a incheiat anul 2020 cu vanzari de peste 52 milioane de lei, din care 38% reprezinta portofoliul de polite non-RCA. Cele mai mari cresteri au fost inregistrate la asigurarile de garantii (145%) si la cele de sanatate (45%).

„Pentru 2021 ne-am propus o crestere de 15% a primelor intermediate si continuarea dezvoltarii retelei de vanzari”, a precizat Otilia PETRARIU.

Articol preluat de pe www.1asig.ro

CONSULTANT AA Broker sarbatoreste 10 ani de activitate pe piata de asigurari – Noutati – Asigurari – Totul despre asigurari – Piata asigurarilor din Romania – 1asig.ro

 

Articolul anterior
Articolul următor