GoCOMPLET Asigurat – o noua campanie marca Gothaer

Gothaer Asigurari Reasigurari desfasoara in perioada 1 martie si 31 august a.c. campania GoCOMPLET Asigurat, in cadrul careia compania suporta costul unei asigurari obligatorii de locuinta PAD pentru clientii care detin o asigurare CASCO, precum si o asigurare facultativa a locuintei la Gothaer.

„GoCOMPLET Asigurat este o campanie in care credem cu tarie; vrem sa venim in sprijinul clientilor cu aceasta oferta pentru ca stim ca o acoperire completa inseamna un cumul de riscuri, atat obligatorii cat si facultative, fiind important pentru clientii nostri sa detina tot pachetul de riscuri pentru casa si masina lor. Totodata, speram sa ajutam la dezvoltarea pietei de asigurari si la cresterea gradului de acoperire prin asigurare al clientilor nostri prin oferta de asigurari facultative pe care le-o punem la dispozitie”, au declarat reprezentantii Gothaer.

Campania GoCOMPLET Asigurat este valabila pentru toate persoanele fizice care indeplinesc conditiile din regulament si poate fi accesata in sediile companiei, pe www.gothaer.ro/campanii si online.gothaer.ro sau prin partenerii comerciali ai asiguratorului.

Oferta de asigurari facultative CASCO si pentru locuinte a asiguratorului este gandita astfel incat sa vina in intampinarea nevoilor unor categorii variate de clienti, care sunt in primul rand constienti de necesitatea unor astfel de asigurari, precum si atenti la acoperirile pe care le contracteaza. De exemplu, daca vorbim de asigurarea facultativa a locuintei, clientii Gothaer beneficiaza gratuit si de Raspunderea Civila a Familiei pe teritoriul Romaniei in limita a 1.000 euro.
http://www.1asig.ro/GoCOMPLET-Asigurat-o-noua-campanie-marca-Gothaer-articol-3,100-55789.htm

 

 

Articolul anterior
Articolul următor