Astazi debuteaza LUNA ASIGURARILOR DE LOCUINTE!

coperta                              Astazi debuteaza cea mai ampla campanie de promovare a asigurarilor de locuinte – „Octombrie – Luna Asigurarilor de Locuinte” – demers unic, national, avand ca obiectiv cresterea gradului de constientizare cu privire la avantajele incheierii acestui tip de polita.
 
Proiect unic demarat de industria de asigurari din Romania, „LUNA ASIGURARILOR DE LOCUINTE” include:

  • organizarea unei ample campanii nationale de informare si educare a populatiei cu privire la asigurarea locuintelor – „Asigura-ti Locuinta!”;
  • diseminarea mesajelor cu privire la necesitatea asigurarii locuintei printr-o campanie dedicata derulata prin mijloacele specifice social media;
  • organizarea unui eveniment dedicat riscurilor catastrofale si asigurarilor de locuinta: ICAR – Forumul International al Riscurilor Catastrofale, ajuns la a XI-a editie.

 
 
 
Campania Nationala este organizata, in parteneriat, de catre ASF – Autoritatea de Supraveghere Financiara, PAID – Pool-ul de Asigurare impotriva Dezastrelor, UNSAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare, UNSICAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania si APPA – Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor, si beneficiaza de sprijinul Radio France Internationale. Intregul concept are la baza distribuirea, in marile intersectii, in marile centre comerciale, precum si in benzinariile din peste 25 de localitati din toata tara a 500.000 de brosuri informative gratuite, continand informatii de interes public referitoare la rolul asigurarilor de locuinte, obligatorii si facultative, precum si cu privire la modalitatea de obtinere a despagubirilor in cazul producerii unei daune. De asemenea, brosurile vor ajunge la publicul larg si prin intermediul publicatiilor Ziarul Financiar si Business Magazin.
Consultant AA va pune la dispozitie toate infomatiile noi aparute pentru a va asigura toate bunurile la cele mai avantajoase preturi si fara batai de cap.

Articolul anterior
Articolul următor