VIDEO: Ora de Risc – Despre anticiparea nevoilor clientilor si autenticitate

In cea mai recenta emisiune Ora de Risc, de la RFI Romania, am discutat cu Otilia PETRARIU, Presedinte, PRBAR Academy si CEO al Consultant AA, despre autenticitate, valoarea autenticitatii in ochii consumatorului si exigentele clientului modern.

In ceea ce priveste regulile, cat la suta le respecti si cat la suta inovezi?

„Le respect atat cat trebuie. Ca sa fii de neinlocuit trebuie sa fii diferit, daca toata lumea ar fi la fel ne-am plictisi ingrozitor. Este important sa iti placa ceea ce faci, apoi sa vii cu ceva nou ca sa iti atragi satisfactie persoanala, sa faci ceva deosebit si sa ai rezultate frumoase”, a spus Otilia PETRARIU.

In cadrul Consultant AA, ce faci tu deosebit, cu ce anume atragi?

„Din punctul meu de vedere, in toata piata de brokeraj asistam la un spectacol de idei, atunci cand vine vorba de diferentieri, de calitatea serviciilor si este foarte greu sa spui ca ceea ce fac eu este mult mai calitativ decat ceea ce face un alt broker. Marja asta in care ne putem misca, desi ofera foarte multa creativitate are totusi niste limite si nu pot sa fac decat anumite lucruri, pentru ca exista foarte multe reguli si norme pe care trebuie sa le respectam. Insa pentru mine cel mai mult conteaza valoarea umana, si aici nu ma refer numai la client, ma refer si la partenerii si colaboratorii mei. Unul dintre cele mai frumoase proiecte, pe care l-am dezvoltat este Clubul CA Kids, un club dedicat copiilor partenerilor si colaboratorilor nostrii, cu varsta de pana la 14 ani. In cadrul clubului organizam diferite concursuri, cu teme inedite iar la final oferim cadouri si premii”, a precizat Otilia PETRARIU.

„Este foarte important, pentru cei care lucreaza in industria de asigurari, sa inteleaga ca au ce sa ofere, ca sunt foarte buni iar asigurarile sunt in continuare o necesitate, poate chiar mai mult decat au fost pana acum. Conteaza sa avem un echilibru, un cadru in care sa ne putem manifesta creativitatea si performanta”, a mentionat Otilia PETRARIU.

Mai multe declaratii puteti asculta in video-ul de mai sus!

Emisiunea „Ora de Risc” este transmisa saptamanal in fiecare marti, de la ora 17.30, si este reluata sambata, de la ora 10:10. Va invitam sa ne urmariti pe www.rfi.ro sau pe unde radio FM, astfel: Bucuresti 93.5, Iasi 97.9, Craiova 94.0, Sibiu 98.0, Cluj-Napoca 91.7, Timisoara 96.9 sau Chisinau pe 107.3. Ne puteti vedea pe pagina de Facebook „Ora de Risc” si asculta in format podcast pe pagina RFI Romania (https://podcast.rfi.ro/?s=ora+de+risc).

Ora de Risc” este o emisiune pentru clientii pietelor de asigurari si pensii, realizata cu lideri si specialisti de top. Debutul ei a avut loc in urma cu peste 12 ani, este realizata de catre echipa XPRIMM si sustinuta de portalul 1asig.ro si revista PRIMM – Asigurari & Pensii.

Pentru a urmari toate emisiunile, dezbaterile si interviurile realizate pana acum, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM si sa dati click si pe clopotel pentru notificari.

 

Articol preluat de pe www.1asig.ro

https://www.1asig.ro/VIDEO-Ora-de-Risc-Despre-anticiparea-nevoilor-clientilor-si-autenticitate-articol-3,100-69681.htm

Articolul anterior
Articolul următor