ORA DE RISC: CUM ARATA LUMEA ASIGURARILOR PRIVITA PRIN OCHII CONSUMATORULUI

Consumatorul de asigurari este din ce in ce mai atent la calitate, prefera produsele simple, iar rolul asiguratorului sau celui care intermediaza realatia consumator-asigurator, este acela de fi cat se poate de pregatit pentru anticiparea tuturor cerintelor si exigentelor clientilor. In cat timp iti poti asigura un nivel de pregatire profesionala de baza, mediu sau de top? Sunt suficiente cursurile care sunt la ora actuala pe piata?

Despre toate acestea, cat si despre cele mai recente evolutii ale pietei de asigurari au discutat marti, 25 octombrie, Otilia PETRARIU, Presedinte, PRBAR Academy si CEO al Consultant AA cu Sergiu COSTACHE, Presedinte ApPA, la o noua editie „Ora de Risc” la RFI Romania.

Emisiunea „Ora de Risc” este transmisa saptamanal in fiecare marti, de la ora 17.30, si este reluata sambata, de la ora 10:10. Va invitam sa-i urmariti pe www.rfi.ro sau pe unde radio FM, astfel: Bucuresti 93.5, Iasi 97.9, Craiova 94.0, Sibiu 98.0, Cluj-Napoca 91.7, Timisoara 96.9 sau Chisinau pe 107.3. Ii puteti vedea pe pagina de Facebook „Ora de Risc” si asculta in format podcast pe pagina RFI Romania (https://podcast.rfi.ro/?s=ora+de+risc).
Ora de Risc” este o emisiune pentru clientii pietelor de asigurari si pensii, realizata cu lideri si specialisti de top. Debutul ei a avut loc in urma cu peste 12 ani, este realizata de catre echipa XPRIMM si sustinuta de portalul 1asig.ro si revista PRIMM – Asigurari & Pensii.

Pentru a urmari toate emisiunile, dezbaterile si interviurile realizate pana acum, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM si sa dati click si pe clopotel pentru notificari.

Articol preluat de pe www.1asig.ro

 

https://www.1asig.ro/ORA-DE-RISC-CUM-ARATA-LUMEA-ASIGURARILOR-PRIVITA-PRIN-OCHII-CONSUMATORULUI-articol-3,100-69659.htm

 

 

 

 

Articolul anterior
Articolul următor