Seminar in lumea asigurarilor

Institutul de Asigurari organizeaza, in perioada 17-18 septembrie 2014, un seminar aplicativ cu tema „Tarifarea in asigurarile non-viata”. Programul este adresat managerilor, responsabililor de departamente tehnice, actuarilor, managerilor de risc si altor persoane implicate in procesul de tarifare al produselor de asigurare. Persoanele care se inscriu si realizeaza plata pana pe 31 iulie beneficiaza de 10% discount.
Seminarul urmareste etapele de dezvoltare a tarifelor de prima precum si aplicarea metodelor deterministice si stocastice in calculul primelor de asigurare in asigurarile non-viata. Printre temele abordate se vor numara sistemele informationale, factorii de risc si de rating, metode de analiza a datelor, modalitatea de stabilire a tarifelor pentru un produs de asigurari generale sau integrarea tarifelor in strategia companiei.
Trainer-ul acestui program este Luis PORTUGAL – actuar, auditor, CEO a 2 companii de asigurari, director al Asociatiei Asiguratorilor din Portugalia si presedinte al Asociatiei Actuarilor din Portugalia. Lector in mod regulat in cadrul Universitatii din Barcelona si al Academiei de Studii Economice Bucuresti, Luis PORTUGAL a fost implicat in dezvoltarea mai multor aplicatii utile in actuariat, inclusiv legate de capitalul economic.
Mai multe detalii privind acest program si discounturile oferite sunt disponibile aici.

Articolul anterior
Articolul următor