Saptamana aceasta va propunem adrenalina

Pentru acesta saptamana va propunem un zbor cu parapanta in Brasov. Este un sport plin de adrenalina care te relaxeaza si totodata iti da posibilitatea ca pentru 20 de minute sa fii deasupra tuturor inclusiv deasupra problemelor.
Inaltimea de 1.799 m , conditiile meteo si de vant optime, privelisti fantastice vazute de la o inaltime de 600-800 m fac din zona Poiana Brasov – Masivul Postavaru sau Bunloc 1.200 m, cele mai frumoase locuri de zbor cu parapanta din tara. Zborul cu un pilot instructor autorizat si experimentat, in conditii de siguranta maxima, iti ofera o experienta memorabila de 15-20 minute de zbor.
Zborul in tandem cu parapanta este o alternativa sigura si placuta pentru ca toti cei ce doresc sa experimenteze emotiile si senzatiile zborului liber fara a parcurge un proces lung de invatare si antrenamente. Spre deosebire de zborul singur, zborul in tandem nu necesita decat o scurta informare de aproximativ 10 minute inainte ca tu sa te afli pentru prima oara in aer.
Ce trebuie sa faci pentru a zbura?….
Trebuie doar sa te inscrii la un zbor in tandem. Pilotul iti va da cateva indicatii legate de ceea ce trebuie sa faci si te va echipa pentru zbor. Dupa ce te-ai echipat si ai toate informatiile necesare primului zbor, nu ai altceva de facut decat sa incepi sa alergi la comanda pilotului tau iar dupa cativa pasi te vei afla printre nori intr-un loc pe care intotdeauna l-ai putut privi doar din departare.
In seleta parapantei stai la fel de comod ca si in fotoliu acasa si deoarece nu trebuie sa faci nimic te poti relaxa si bucura de priveliste. Daca vrei poti sa faci fotografii sau poti vorbi cu o statie de emisie-receptie cu prietenii care te asteapta la sol pentru a le impartasi senzatiile care le traiesti.
Pentru a iti face o idee despre ceea ce vei experimenta, urmatorul video.

Tot ce trebuie sa faci este sa te urci in masina si sa pornesti la drum (zbor) spre Brasov.
Alege Acum Consultant AA pentru a avea asigurari de calitate ca sa poti face totul fara griji.

Articolul anterior
Articolul următor