Preturi RCA de peste 2000 lei

Actuala realitate este una care ii pune pe tineri in dificultatea de a plati niste polite RCA care pot ajunge sa fie chiar mai scumpe decat masina pe care o conduc. Trebuie identificata o solutie pentru a nu pune presiune pe tineri. Sunt convins ca marea parte a acestora nu isi vor putea permite sa plateasca un RCA de peste 2.000 de lei. Am incredere ca speta va fi reanalizata de catre ASF, astfel incat sa venim in sprijinul tinerilor si nu impotriva lor”, a declarat Darius Valcov.
La randul sau, premierul Victor Ponta a afirmat ca preturile actuale la sistemul de asigurari RCA sunt excesive pentru puterea financiara de care dispun tinerii, iar o masina nu ar trebui sa fie considerata un lux pe care doar unii sa si-l permita. In consecinta, ASF a anuntat ca pana la finele lunii februarie va identifica, prin dialogul initiat deja din luna decembrie 2014 cu asiguratorii, o solutie acceptabila, in directia eliminarii diferentierilor excesive.
De exemplu  priviti urmatoarele simulari in care se compara pretul asigurarii RCA pentru doi soferi care detin un autoturism marca Dacia si au varsta de 20 ani respectiv 35 de ani:
consultantaa-calculator-rca-online
O alta simulare intre aceeiasi soferi daca ar detine o masina cu un motor mai mare:
calculator-rca-ieftin
 
Avand in vedere ca intre preturile de la diferiti asiguratori cate odata exista mari diferente de pret, ConsultantAA va pune la dispozitie calculatorul online de RCA prin care puteti compara preturile la RCA de la toti asiguratorii de pe piata. In plus puteti achizitona online si in rate fara comision sau dobanda  in doar cateva minute.
[su_button url=”http://consultantaa.ro-old/rca-online/” style=”3d” background=”#91c448″ size=”7″ center=”yes” radius=”round” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″ desc=”RCA cu plata in rate”]Calculeaza acum![/su_button]
Tot in ajutorul clientilor am conceput un produs exclusivist adresat clientilor nostri care vine cu servicii suplimentare pentru masina dumneavoastra, prin cardurile Auto Assistance.
Cardurile Auto Assistance reprezinta primul serviciu din Romania care combina atat serviciul de consultanta in alegerea celei mai potrivite asigurari la cel mai bun pret de pe piata cat si asistenta rutiera in cazul producerii unei avarii, rezolvarea fluxului de documente si reprezentarea in fata asiguratoruluimasina la shimb pe perioada reparatiilor si multe alte beneficii.
In plus, orice client Consultant AA poate primi cardul Auto Asistance Basic gratuit iar pentru cardurile Gold si VIP va beneficia de preturi promotionale.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.
 

Articolul anterior
Articolul următor