Parteneriat Banca Transilvania

Pentru a ne completa gama serviciilor oferite, am demarat un parteneriat cu Banca Transilvania care vine cu foarte multe avantaje. Astfel, toti posesorii de carduri Star pot achizitiona orice tip de asigurare, inclusiv RCA, in 6 rate, fara dobanda si fara comision!

Puteti beneficia de aceste facilitati achizitonand asigurarile RCA online sau oricare alt tip de asigurare la sediile Consultant AA, unde aveti posibilitatea de plata cu cardul.

Deasemenea, daca nu aveti inca un card Auto Assistance acum este momentul sa profitati de reducerile promotionale! Cardul Auto Assistance Basic va este oferit GRATUIT daca sunteti clientul nostru. Profita si comanda acum!
Afla mai multe despre beneficiile cardurilor Auto Assistance, un produs exclusivist adresat clientilor nostri care vine cu servicii suplimentare pentru masina dumneavoastra. Astfel puteti beneficia de o gama completa de servicii, incepand de la serviciul de consultanta in alegerea celei mai potrivite asigurari la cel mai bun pret de pe piata cat, asistenta rutiera in cazul producerii unei avarii in Romania sau Europa, rezolvarea fluxului de documente in cazul unei daune, pana la reprezentarea in fata asiguratorului in cazul unui eveniment neplacut sau masina la shimb pe perioada reparatiilor.

Articolul anterior
Articolul următor