Otilia MIHAI: Resursa umana – o valoare de care trebuie sa tinem cont chiar si in perioade de crize

  • Acasa
  • Stiri Asigurari
  • Otilia MIHAI: Resursa umana – o valoare de care trebuie sa tinem cont chiar si in perioade de crize

„Observam cum dupa starea de urgenta, clientii au devenit mai prudenti si mai responsabili, crescand apetitul pentru asigurarea bunurilor si asigurarea de sanatate”, a declarat, pentru 1asig.ro, Otilia MIHAI, Director General, Consultant AA Broker.

„Grija pentru partenerii nostri si pentru clienti, personalizarea produselor pliate pe necesitatile acestora de asigurare si implementarea unor noi instrumente de lucru, ne-au ajutat sa trecem cu mai multa usurinta peste criza generata de pandemie, inregistrand chiar o creste de 30% a primelor incasate in primele 7 luni ale anului 2020 fata de aceeasi perioada de referinta din 2019. In aceasta perioada, mai mult ca oricand, s-a dovedit a fi esentiala una dintre valorile de baza ale culturii noastre organizationale, valoarea umana!”, a afirmat Otilia MIHAI.

Conform acesteia, in perioada actuala este important sa se puna accent si pe educatia financiara, dar si pe dezvoltarea colaboratorilor: „Nu am incetat nicio clipa a ne implica si in educatia financiara a populatiei si dezvoltarea personala a colaboratorilor, chiar daca distantarea fizica ne-a obligat sa ne adaptam proiectele, contextului actual”.

„Traim intr-o perioada in care avem nevoie de informatii reale, chiar generatoare de gaba si oxitocina, pentru a mai contracara panica cu care am fost inconjurati. Am continuat si in aceasta perioada sa facilitam consumatorilor posibilitatea de a constientiza ca asigurarile reprezinta o necessitate, nicidecum o constrangere. De aceea, lunar transmitem un newsletter cu informatii utile si chiar sfaturi care contribuie la constientizarea utilitatii si importantei asigurarilor pentru noi toti”, a spus Directorul General al Consultant AA Broker.

„Multumesc intregii echipe CAA pentru implicare, pentru spiritul de echipa si maturitatea profesionala de care au dat dovada! Le urez inca o data bun venit noilor colegi ce s-au alaturat CAA in acest an!”, a adaugat ea.

Piata locala de brokeraj a inregistrat o crestere de 15% in primul trimestru din 2020, pana la 1,92 miliarde de lei, ajungand la un grad de intermediere de 65,1% din totalul industriei de asigurari, reiese din raportul publicat de ASF – Autoritatea de Supraveghere Financiara.

Articol preluat de pe www.1asig.ro

https://www.1asig.ro/Otilia-MIHAI-Resursa-umana-o-valoare-de-care-trebuie-sa-tinem-cont-chiar-si-in-perioade-de-crize-articol-3,100-64166.htm

 

Articolul anterior
Articolul următor