Octombrie este "Luna Asigurarilor de Locuinte"

Traditia demarata anul trecut prin promovarea conceptului „Luna Asigurarilor de Locuinte” – demers national, avand ca obiectiv cresterea gradului de constientizare a romanilor in ceea ce priveste asigurarile obligatorii si facultative de locuinte – continua!
Astfel, intre 1 si 31 octombrie 2014 se deruleaza cel mai amplu proiect de informare privind asigurarea locuintelor: Campania Nationala „Totul pentru Casa mea”. Jumatate de milion de brosuri informative dedicate, cu un continut uniform si educational, vor fi distribuite in toata tara, in perioada de desfasurare a campaniei.
Cu aceasta ocazie, distribuirea brosurilor informative va fi dublata si de o ampla campanie de comunicare in mediul online si pe retelele de socializare.
De asemenea, in cadrul aceluiasi concept – Luna Asigurarilor de Locuinte – pe 8 octombrie va avea loc cea de-a XI-a Editie a ICAR – Forumul International al Riscurilor Catastrofale. Inca de la prima editie, ICAR a reprezentat o platforma de dezbateri care a urmarit gasirea de solutii viabile pentru protectia impotriva riscurilor catastrofale.
Dezbaterile din cadrul evenimentului vor analiza, pe de o parte, stadiul de dezvoltare a asigurarilor obligatorii si facultative de locuinta si vor cauta raspunsuri, pe de alta parte, unei intrebari esentiale: „Cat de pregatiti suntem pentru o catastrofa naturala in Romania si cum gestionam daunele?”

Articolul anterior
Articolul următor