Moise Guran: Plătim sau nu acciză şi la RCA?

Stiati ca puteti economisi o suma importanta din RCA daca alegeti brokerul care trebuie? Deasemenea puteti plati asigurarea in rate fara dobanda sau comision, online cu cardul in doar cateva minute.
Brokerul meu de asigurări, cu care lucrez de ani buni şi în care am încredere, lucrează cu zece companii asigurătoare, şi mai mari şi mai mici, dar toate serioase. Şi acum să vedeţi în cea încurcătură aritmetico-existenţială am intrat, scrie Moise Guran, pe biziday.ro
Ieri a fost acea zi din an în care brokerul de asigurare îmi trimite o notificare prin care mă anunţă că îmi expiră RCA-ul şi că trebuie să îl înnoiesc. Apoi îmi prezintă oferta.
La un Cielo, benzină, motor de 1,5l, deci comparabil cu un Logan, cel mai ieftin asigurător îmi cere pe RCA-ul de anul viitor 299 lei, iar cel mai scump îmi cere 678,35 lei. Deci mai mult decât dublu. Asta în condiţiile în care eu sunt un şofer nu tocmai tânăr, fără istoric negativ şi beneficiez de clasa B11 bonus-malus, ceea ce înseamnă că am o reducere de 41%. Precizez încă o dată că, în listă sunt doar companii serioase, nu din alea care dau ţepe.
Hai să luăm oferta asta scumpă, întâi… Fără bonus că-s şofer bun, m-ar fi costat 956,47 de lei. La oferta mai ieftină, fără bonusul de şofer bun, m-ar fi costat 421,59 de lei, , menționează Moise Guran, pe biziday.ro
Ca sa nu platiti mai mult decat trebuie, intotdeauna alegeti un broker de incredere care lucreaza cu asiguratori de incredere.
ConsultantAA va ofera cele mai bune oferte de la cei mai importanti asiguratori de pe piata. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati calculatorul de RCA, completati formularul si alegeti cea mai buna oferta.
[su_button url=”http://consultantaa.ro-old/rca-online/” style=”3d” background=”#91c448″ size=”7″ center=”yes” radius=”round” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″ desc=”RCA cu plata in rate”]Calculeaza acum![/su_button]
In plus, daca nu aveti toti banii disponibili in acest moment puteti alege plata in rate, cu cardul online, fara nici o dobanda sau comisioane ascunse.
Iar daca doriti mai multe servicii va recomandam sa verificati Cardurile Auto Assistance, care reprezinta primul serviciu din Romania care combina atat serviciul de consultanta in alegerea celei mai potrivite asigurari la cel mai bun pret de pe piata cat si asistenta rutiera in cazul producerii unei avarii, rezolvarea fluxului de documente si reprezentarea in fata asiguratorului, masina la shimb pe perioada reparatiilor si multe alte beneficii.
[su_button url=”http://consultantaa.ro-old/cardul-auto-assistance” style=”3d” background=”#91c448″ size=”7″ center=”yes” radius=”round” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″ desc=”Citeste mai multe detalii”]Cardurile Auto Assistance[/su_button]

Articolul anterior
Articolul următor