Incendiu la o hala de birouri si productie din Timisoara. Proprietarul nu avea asigurare

  • Acasa
  • Stiri Asigurari
  • Incendiu la o hala de birouri si productie din Timisoara. Proprietarul nu avea asigurare
Riscul de incendiu

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata seara, la o hala de birouri si productie din Timisoara, fiind afectata o suprafata de aproximativ 350 de metri patrati.

Hala, in care se confectioneaza produse din fier forjat se afla la marginea orasului, in zona Parcului Tehnologic si Industrial.

La fata locului s-a intervenit cu sapte autospeciale de stingere cu apa si spuma, doua autoplatforme de lucru la inaltime, o autospeciala de descarcerare grea, patru ofiteri si 30 de subofiteri, conform ISU Timis. Interventia pompierilor a fost mai dificila din cauza, prezentei, in interiorul halei, a mai multor tuburi cu oxigen care puteau exploda.

Nu s-au inregistrat victime, insa pagubele sunt insemnate, in incediu fiind distruse utilaje si marfa in valoare de sute de mii de euro, pentru care proprietarul nu avea asigurare, scrie publicatia Opinia Timisoarei. O ancheta va stabili cauza incendiului.

Riscul de incendiu poate fi acoperit printr-o polita de tip property.

Incendiul reprezinta un risc semnificativ atat pentru locuintele din Romania, cat si pentru cladirile detinute de companii. In primele sase luni ale acestui an, pe teritoriul Romaniei s-au inregistrat aproape 11.000 de incendii, peste 3.400 de locuinte fiind afectate

 

Articol preluat de pe 1asig.ro

Articolul anterior
Articolul următor