Fara griji inseamna asigurat!

Nu uita sa te asiguri inainte sa pleci in concediu, in strainatate!
Pentru a avea un concediu lipsit de grijile evenimentelor neprevazute, este important sa inchei cel putin asigurarea medicala de calatorie si asigurarea CASCO (daca pleci cu masina)!
Asigurarea medicala de calatorie este recomandata sa se incheie inaintea efectuarii unei calatorii in afara tarii. Cheltuieliile in cazul unui eveniment nefericit pot fi foarte mari in cazul in care pacientul nu are asigurare medicala. Aceasta polita acopera accidentele, imbolnavirile si in majoritatea cazurilor decesul asiguratului, pe perioada si in limitele teritoriale inscrise in polita. Sumele acoperite de aceste polite si prime medii sunt de 5000, 10000, 30000 si 50000 euro.
Prima medie pentru 7 zile este de 5-12 euro/ persoana, pentru varsta de peste 60 ani prima creste cu 200% si la vaste de peste 65-70 ani unele societati nu mai asigura acele persoane.
Aceate asigurari poate acoperi cheltuieli medicale, cateva exemple: tratarea unor infectii, taieturi/intepaturi, toxiinfectie alimntara, accidentari.
Orice mica problema medicala poate insemna o cheltuiala neprevazuta care poate strica bugetul destinat unei vacante in strainatate. Problemele medicale ce pot aparea intr-un sejur in strainatate sunt considerate nesemnificative de multi, un risc minor, acceptabil, dar in cazul in care chiar avem nevoie de asistenta medicala, din motive de boala sau accident pretul acestor servicii va fi mare.
Alege Acum cea mai buna asigurare de la Consultant AA!

Articolul anterior
Articolul următor