Asigurarea pe intelesul tuturor

Atunci cand inchei o asigurare, esti interesat de toate detaliile, dar de cele mai multe ori limbajul este mult prea pompos si nu este pe intelesul tuturor. Aici la Consultant AA iti explicam tot ce ai nevoie.
Perioada asigurata reprezinta perioada in care asiguratorul este raspunzator pentru acoperirea tutror daunelor produse care sunt in conformitate cu clauzele prevazute in polita.
Perioada de gratie reprezinta numarul de zile pe parcursul carora acoperirea de asigurare continua dincolo de data de expirare a perioadei asigurate normale. De obicei, aceasta perioada este de 15 zile si ii permite asiguratului sa plateasca noi prime pentru a obtine continuitatea acoperirii de riscuri.
Prima de asigurari reprezinta suma de bani care trebuie platita de catre asigurat catre asigurator, in conformitate cu clauzele stabilite prin contractul de asigurare.
Prima unica este prima platita integral, in momentul incheierii contractului de asigurare, pentru toata perioada asigurata.
Prima subscrisa reprezinta venitul din primele aferente politelor subscrise in decursul unui an financiar, indiferent de partea cuvenita din ele.
Consultant AA iti ofera servicii complete de consultanta si mai mult de atat, iti explicam in detaliu fiecare aspect pentru incheierea unor contracte clare si transparente. Iti ajutam afacerea si iti protejam bunurile pentru confortul tau
Alege Acum Consultat AA pentru un partener de incredere.

Articolul anterior
Articolul următor