Consultant AA pune accentul pe dezvoltarea personala

Brokerul de asigurari Consultant AA a organizat saptamana trecuta, la Bucuresti, a VI-a editie a programului de responsabilitate sociala si mentorat ” Leadership financiar – modele corporate”, dedicat partenerilor si colaboratorilor companiei. Cursul este realizat impreuna cu Eduard LEOVEANU, un cunoscut specialist in coaching si dezvoltare personala.

La aceasta editie, tema a fost inteligenta emotionala – cum sa recunoastem emotiile celor cu care interactionam, dar si cum sa gestionam emotiile noastre si ale interlocutorilor.

„Totul a inceput de la dorinta de a aduce plus-valoare mediului in care imi desfasor activitatea. Discutand cu multi colaboratori, clienti si parteneri am constatat ca putem aduce chiar si putina savoare business-ului. Asa a luat nastere acest eveniment”, a declarat Otilia MIHAI, Director General al Consultant AA chiar inaintea evenimentului.

„Pentru noi, leadership inseamna sa poti sa arati oamenilor pe care ii coordonezi sau care te considera un mentor, anumite modele pe care le pot urma, sa aduci plus-valoare mediului in care iti desfasori activitatea, sa le dai idei, solutii, sa le arati o anumita viziune pe care o pot urma”, a mai spus ea.

La randul sau, Eduard LEOVEANU, invitat special al evenimentului, a precizat: „Calitatea esentiala a unui leader in domeniul brokerajului de asigurare este sa inteleaga foarte bine ce isi doreste clientul lui, pentru ca el nu trebuie sa il conduca pe acesta dupa propriile principii. Este important sa stie ca leadership inseamna sa fii foarte atent la ceea ce isi doreste celalalt, sa stii sa lucrezi cu el, sa stii sa dezvolti omul de langa tine, pornind de la valorile pe care el le are”.

Intrebata care sunt beneficiile programului, Otilia MIHAI a raspuns: „Din feedback-ul oferit de catre cei care au participat pana acum, a rezultat ca acestia simt ca sunt mult mai bine informati si mai motivati”.

Consultant AA este o societate cu capital integral romanesc, avand reprezentante in Bucuresti, Suceava, Timisoara, Baia Mare, Arad, Craiova, Targoviste, Ploiesti si Brasov, urmand sa isi extinda treptat prezenta in toate localitatile importante din tara in perioada urmatoare.
Articol preluat de pe 1asig.ro

Articolul anterior
Articolul următor