Consultant AA Broker a lansat, inainte de Sarbatorile de Iarna, programul CAA’s kids

  • Acasa
  • Fără categorie
  • Consultant AA Broker a lansat, inainte de Sarbatorile de Iarna, programul CAA’s kids

„Pentru că ne pasă cu adevărat de colegii noștri și mereu am creat programe speciale pentru ei, ne-am dorit să încheiem acest an controversat într -un mod plăcut , să le oferim sărbători de poveste . Astfel a apărut programul CAA’s kids – un club special pentru copiii angajaților și colaboratorilor noștri „, a declarat Otilia MIHAI, Director General, Consultant AA Broker.

   Conform acesteia, CAA pregătește diverse programe, competiții și surprize.

„Pentru acest final de an, Moș Crăciun le-a pregătit deja fiecăruia dintre ei câte un cadou care speram să le aducă mai multă bucurie în suflet și mai multe zâmbete, atât lor, cât și părinților lor. Totodată, este în derulare și concursul „Cele mai frumoase scrisori pentru Moș Crăciun”! Avem o misiune foarte dificilă, de a desemna dintre zecile de scrisori, cele 3 scrisori câștigătoare, ce urmează să fie și premiate”, a afirmat Otilia MIHAI.

„Programul a fost foarte bine primit de colaboratorii noștri, ceea ce confirmă faptul că și în perioade de criză și în vremuri tulburi, poți crea lucruri frumoase, poți construi și, cel mai important, confirmă faptul că valorile umane exced tumultului de informații generatoare de panică, exced trendului digitalizării, iar nevoia de a socializa, de a crea bucurie, de a arăta compasiune, de a păstra tradițiile noastre, se simte mai acut ca oricând”, a adăugat ea.

Director General, Consultant AA Broker consideră că este misiunea oricărui lider de a păstra vederea de ansamblu, de a avea grijă de oameni, de a nu se lăsa acaparat de o anumită problemă, oricât de mare ar fi aceasta.

 

„Vă doresc tuturor Sărbători fericite și să revenim sănătoși la normalitate, oricare ar mai fi aceea!”, transmite Otilia MIHAI.

Articol preluat de pe www.1asig.ro

https://www.1asig.ro/Consultant-AA-Broker-a-lansat-inainte-de-Sarbatorile-de-Iarna-programul-CAA-s-kids-articol-3,100-64989.htm

 

 

Articolul anterior
Articolul următor

Leave A Comment