Bogdan ANDRIESCU: 2017 va fi un an de referinta pentru intreaga piata de asigurari

  • Acasa
  • Stiri Asigurari
  • Bogdan ANDRIESCU: 2017 va fi un an de referinta pentru intreaga piata de asigurari

2017 va fi un an de referinta pentru intreaga piata de asigurari, nu doar pentru brokeri, a declarat Bogdan ANDRIESCU,  Presedintele UNSICAR, in deschiderea Conferintei Nationale a Brokerilor de Asigurari si Pensii.

„Subiectele pe care ne-am propus sa le dezbatem astazi vor face ca 2017 sa fie anul inovarii, dezvoltarii si definirii viitorului pietei de asigurari. Cum va arata legea privind distributia asigurarilor – IDD, in ce etapa se afla autoritatea cu proiectul acestei legi si care este impactul estimat asupra pietei sunt principalele noastre preocupari, pentru ca avem mai putin de un an pana la implementarea cerintelor. Ne dorim o transpunere cu dreapta masura a cerintelor directivei, care sa ia in calcul specificul pietei noastre de asigurari, si nu o reglementare excesiva, care ar presupune o crestere a costurilor de implementare”, a spun ANDRIESCU.

Un al subiect al conferintei este legat de proiectul legii RCA, aflat in prezent in dezbaterea comisiilor din Camera Deputatilor, UNSICAR participand la dezbaterea publica de marti.

„Cele doua subiecte pe care UNSICAR si-a propus sa le dezbata astazi sunt definitorii pentru viitorul pietei si pentru modul in care consumatorul de produse de asigurare va percepe aceasta piata”, a mentionat Bogdan ANDRIESCU.

http://www.1asig.ro/Bogdan-ANDRIESCU-2017-va-fi-un-an-de-referinta-pentru-intreaga-piata-de-asigurari-articol-3,100-55825.htm

Articolul anterior
Articolul următor