Asigurarile auto si pentru locuinte s-ar putea scumpi

Vesti proaste pentru romani: asigurarile auto si pentru locuinte s-ar putea scumpi. Cei mai afectati sunt tinerii. Autoritatea de Supraveghere Financiara spune ca mai multe firme de asigurari nu au suficienti bani ca sa acopere daunele. In plus, si asigurarile pentru locuinte s-ar putea majora.

[su_column]

[/su_column]
Anul trecut, cel putin 10 mii de soferi au fost in situatia de a le amana despagubirea unele companii de asigurari. Asta in conditiile in care companiile de asigurari au incasat o jumatate de miliard de euro din politele RCA. In 2014, veniturile firmelor vor fi si mai mari dupa ce raspunderea civila auto s-a scumpit.
Scumpirea ii afecteaza in special pe soferii tineri, pentru care politele costa si de patru ori mai mult.
Din pacate, nu va fi singura majorare a politelor RCA din acest an. Noul sef al ASF admite ca asiguratorii incearca astfel sa-si acopere niste gauri in buget.
„Vor mai fi scumpiri ca sa aiba solvabilitate. Ca sa plateasca la service-uri trebuie sa aiba bani. Ca sa aiba bani trebuie sa fie solvabili”, explica Misu Negritoiu, presedinte ASF.
De altfel, cateva companii de asigurari au vandut foarte multe polite la preturi mici, iar acum nu reusesc sa acopere daunele. Pe fir a intrat si Consilul Concurentei.
Pentru ca siguranta dumneavoastra sa fie deplina, trebuie sa va alegeti cu grija compania cu care doriti sa colaborati. Consultant AA este o companie cu experienta in domeniu asigurarilor care va poate oferi consultanta specializata pentru fiecare client in parte. Dorim sa avem o relatie pe termen lung cu fiecare client iar clientii fideli pe care ii avem sunt cea mai buna dovada a seriozitatii si profesionalismului nostru.
Alege Acum cea mai buna colaborare pentru tine!

Articolul anterior
Articolul următor