Antonio SOUVANNASOUCK – noul Presedinte al PRBAR

Noul presedintePRBAR

Antonio SOUVANNASOUCK, Directorul General al brokerului ASIGEST, a fost votat, vineri – 18 ianuarie 2019, in functia de Presedinte al PRBAR – Patronatul Roman al Brokerilor de Asigurare-Reasigurare, in cadrul Adunarii Generale a organizatiei.

El il va inlocui, incepand cu sfarsitul lunii februarie, pe Viorel VASILE (CEO – SAFETY Broker) – primul Presedinte al PRBAR.

De asemenea, pe cele doua pozitii de Vicepresedinte au fost votate Otilia MIHAI(Presedinte – PRBAR Academy si CEO – CONSULTANT AA) si Adriana GRECU (CEO – AON Romania).

ASIGEST Broker de Asigurare-Reasigurare este membru fondator al PRBAR, organizatie lansata oficial in martie 2018, moment de la care Antonio SOUVANNASOUCK a ocupat pozitia de Secretar General al Patronatului.

De asemenea, CONSULTANT AA Broker de Asigurare si AON Romania Broker de Asigurare – Reasigurare sunt membri aderenti.

Patronatul Roman al Brokerilor de Asigurare-Reasigurare – PRBAR s-a lansat prin efortul comun al celor 10 membri fondatori. Principalul obiectiv al Patronatului consta in organizarea, promovarea, sustinerea si apararea intereselor membrilor sai in relatiile cu orice alte entitati, autoritati, institutii publice, in raport cu obiectul si scopul ei de activitate si in acord cu prevederile legale.

In prezent, PRBAR are 16 membri si 3 parteneri.

UPDATE – Comunicatul PRBAR:

Vineri 18 Ianuarie 2019, a avut loc intr-un cadru statutar Adunarea Generala a membrilor Patronatului Roman al Brokerilor de Asigurare Reasigurare, conform Convocatorului Presedintelui din data 13 Decembrie 2018. Respectandu-se Ordinea de zi, membrii Patronatului au supus la vot si au aprobat componenta noului Consiliului Director pentru urmatorii doi ani, astfel:

  • Presedinte P.R.B.A.R – Antonio SOUVANNASOUCK
  • Vicepresedinte P.R.B.A.R – Otilia MIHAI
  • Vicepresedinte P.R.B.A.R – Adriana GRECU

Antonio SOUVANNASOUCK: „Le multumesc tuturor membrilor PRBAR, pentru increderea acordata prin votul de astazi care ma onoreaza dar ma si obliga in acelasi timp. Alaturi de colegele mele din Comitetul Director, Adriana GRECU si Otilia MIHAI vom continua proiectele organizatiei privind intarirea pozitiei brokerilor in piata, educatia financiara, cresterea calitatii serviciilor oferite clientilor. Urmeaza o perioada foarte dificila cu multe provocari. Ma refer la conformarea privind legea distributiei in asigurari, pregatirea profesionala, modificari ale legii privind RCA, ca sa le numesc doar pe cele imediate. Nu in ultimul rand, ne vom concentra pe consolidarea colaborarii cu Autoritatea de Supraveghere dar si cu organizatiile de profil in vederea obtinerii unui climat profesional situat la standarde europene, adaptat la realitatea industriei de asigurari autohtone, punand in centrul atentiei noastre, consumatorul.”

Otilia MIHAI: „Votul de astazi al colegilor mei din Patronat vine intr-un moment in care cuvantul de ordine e coeziune. Avem nevoie de implicarea tuturor, astfel incat rolul educatiei profesionale in asigurari sa constituie o prioritate pentru toti intermediarii. Avem multe actiuni la activ, proiecte in derulare si altele noi si din acest motiv cred ca in perioada urmatoare sistemul educational al pregatirii profesionale va face diferenta pentru a avea un personal bine pregatit care sa corespunda noilor modificari legislative. Le multumesc pentru increderea acordata.”

Adriana GRECU: „Am urmarit cu atentie inca de la infiintare actiunile membrilor P.R.B.A.R. Sunt determinati, profesionisti si cel mai important e ca se pliaza foarte mult pe ceea ce consider eu ca ar trebui sa faca o organizatie profesionala in domeniul asigurarilor. M-am alaturat lor cu speranta si increderea ca pot contribui intr-un mod direct si activ la dezvoltarea P.R.B.A.R, la sustinerea unor idei si actiuni care sa duca la o noua etapa de modernizare a pietei locale de asigurari. Consider ca succesul unei organizatii se afla in dorinta fiecaruia de a-i inspira pe altii, motivandu-i la inovatie. De aceea, le multumesc tuturor.”

In acelasi timp in Sedinta de vineri, 18 Ianuarie 2018, membri P.R.B.A.R au adoptat cu majoritate de voturi, infiintarea titlului de Presedinte de Onoare, titlu ce tot prin vot a fost acordat lui Viorel VASILE.

Viorel VASILE: „Pot afirma fara a gresi ca anul 2017 si 2018 au fost ani de debut dar si de impliniri. Toate demersurile si realizarile P.R.B.A.R, se datoreaza implicarii, contributiei personale si seriozitatii membrilor P.R.B.A.R, cat si a Consiliului Director. In acest sens as dori sa imi exprim recunostinta si sa le multumesc pentru efortul depus si in acelasi timp sa reafirm dorinta de a continua la acelasi nivel de intensitate si anii ce vor urma. Inca de la inceputuri, cand Patronatul era doar la nivel de idee, am stabilit cu totii ca printr-un exercitiu de transparenta sa poata fi acordata increderea in capacitatea antreprenoriala a fiecaruia dintre noi, prin succesiunea la conducerea Patronatului. Astazi, avem un nou Presedinte in persoana lui Toni Souvannasouck pe care il felicit si ii doresc succes.”

Articolul anterior
Articolul următor