StirileProTV.ro și UNSAR – asociația asigurătorilor din România, lansează un nou proiect național de educație financiară: @sigur@t.

  • Acasa
  • Fără categorie
  • StirileProTV.ro și UNSAR – asociația asigurătorilor din România, lansează un nou proiect național de educație financiară: @sigur@t.

@SIGUR@T noul proiect de educatie financiara al UNSAR si StirileProTV.ro ne ajuta sa intelegem necesitatea asigurarilor si beneficiile acestora.

StirileProTV.ro și UNSAR – asociația asigurătorilor din România, lansează un nou proiect național de educație financiară: @sigur@t.

Prima ediție din această serie debutează cu o dezbatere în care #OAMENIIdinAsigurări discută despre cum putem să ne protejăm locuințele, familiile și bugetul împotriva neprevăzutului.

Alexandru CIUNCAN, Director General UNSAR, dialoghează împreună cu invitatul său Mihai TECĂU, Membru al Board-ului UNSAR, despre cum asigurările ajută oamenii să facă față situațiilor neprevăzute – mai ales în contextul în care la nivel european suntem țara cu cei mai mulți proprietari de locuință, cum a schimbat pandemia percepția românilor și cum procedăm în cazul unui eveniment care ne poate lua prin surprindere.

 sursa: https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/stirileprotv-ro-si-unsar-asociatia-asiguratorilor-din-romania-lanseaza-un-nou-proiect-de-educatie-financiara-sigur-at.html

Articolul anterior
Articolul următor