Romanii locul 4 in topul celor mai iresponsabili soferi, dar fruntasi la servicii de asistenta rutiera !

  • Acasa
  • Stiri Asigurari
  • Romanii locul 4 in topul celor mai iresponsabili soferi, dar fruntasi la servicii de asistenta rutiera !

Corelata cu neglijenta la volan in numeroasele ei forme, lipsa de informare a romanilor privind ce presupune si cand sa solicite asistenta rutiera situeaza Romania pe un ingrijorator loc 4 in topul tarilor cu cei mai iresponsabili soferi. Ne devanseaza doar italienii, francezii si spaniolii, care conduc la fel de prost ca masinile pe care le fac primii doi.
Ce inseamna, de fapt, asistenta rutiera?
Pe langa clasicele servicii de tractare si depanare, asistenta rutiera aduna sub umbrela de riscuri acoperite numeroase alte interventii ce ii ajuta pe detinatorii de carduri de asistenta rutiera sa isi continue fara probleme drumul. Pana de carburant, alimentarea necorespunzatoare, problemele cu acumulatorul, pana de cauciuc, dar si accidentele rutiere sau furtul autovehiculului sunt probleme, pe cat de neasteptate, pe atat de usor de solutionat in cazul soferilor care apeleaza la firmele de asistenta rutiera.
Desi serviciile de asistenta rutiera nu garanteaza ca numarul de evenimente rutiere se va diminua, ori ca hotii de masini se vor apuca de munca cinstita, dar pentru multe astfel de evenimente existam noi cei de la Consultant AA si odata cu noi introducerea pe piata a cardurilor de vacanta 9695 porneste lungul sir de schimbari la adresa perceptiei romanilor legata de nevoia de siguranta la volan si de asistenta rutiera. Simtindu-se din ce in ce mai acut avand in vedere modul in care conducatorii auto se comporta pe drumurile tarii, aceasta nevoie va schimba incet si sigur comportamentul la volan al romanilor care, pentru a iesi din topul tarilor cu cei mai iresponsabili soferi, vor trebui sa ia mai des in considerare siguranta lor, a pasagerilor din masina si a celorlalti participanti la trafic.

Articolul anterior
Articolul următor