Povestea celor 10 ani de activitate CONSULTANT AA a fost sarbatorita impreuna cu echipa, ocazie cu care au fost premiate si cele mai bune rezultate

  • Acasa
  • Gallery
  • Povestea celor 10 ani de activitate CONSULTANT AA a fost sarbatorita impreuna cu echipa, ocazie cu care au fost premiate si cele mai bune rezultate

CONSULTANT AA Broker de Asigurare Reasigurare a sarbatorit cei 10 ani de activitate, in weekendul 24 – 26 septembrie 2021, in cadrul Conferintei de vanzari organizata in Bulgaria. Intr-un cadru de sarbatoare impreuna cu o parte din echipa CAA si o parte dintre reprezentantii asiguratorilor, oficialii companiei au premiat profesionalismul si daruirea asistentilor cu cele mai bune rezultate.

In semn de multumire si apreciere pentru sprijinul acordat de-a lungul celor 10 ani si asiguratorii prezenti in cadrul evenimentului au fost premiati.
Caricaturi facute de Popa Popa’s, pin-uri de aur CAA, excursii la Milano si o selectie de vinuri de colectie, cu o vechime de 10 ani se numara printre premiile acordate.

 

Premiile pentru performanta in vanzari au fost primite de catre

  • Nicolae PUIU
  • Malita GHEORGHE
  • Bogdan IONELE
  • Cristian ZEVEDEI
  • Gabriel PETCU

In acelasi timp, Premii speciale acordate pentru implicare, profesionalism, stabilitate dar si devotament au primit:

– Daniel MANZUR
– Ovidiu MOTOCAN
– Cecelia BODONI
– Mihaela TACHE
– Narcisa TUGURLAN
– Gabriel COJOCARIU
– Cristina DINU
– Cristian FRUSINOIU
– Corina CUCU

Si Media XPRIMM a fost recompensata pentru pentru contributia adusa la dezvoltarea pietei asigurarilor.

„Piata de asigurari are o particularitate – este foarte unita, toti jucatorii se cunosc intre ei si asta se datoreaza, in primul rand, evenimentelor ce au loc la nivel de industrie, multe dintre ele fiind organizate de XPRIMM. Apreciez XPRIMM si va felicit pentru tot ceea ce faceti. Va multumim ca faceti parte si din povestea noastra!”, a declarat Otilia PETRARIU, CEO, CONSULTANT AA Broker de Asigurare Reasigurare.

De asemenea, in cadrul evenimentului, CAA a primit un premiu special din partea OMNIASIG – Partener de incredere 2021, iar Broker Net a oferit 5 laptopuri pentru cei mai buni vanzatori din echipa CONSULTANT AA Broker.

Participantii la eveniment au avut parte de surprize, au avut doua seri de party, au mers in excursie la Castelul Reginei Maria, din Balcic, si au avut parte de SPA si relaxare.

De asemenea, in cadrul evenimentului, CAA Kids a organizat si o tombola caritabila, iar banii adunati vor fi donati catre 5 copii cu situatii financiare precare, ce se straduiesc sa nu abandoneze scoala. Cazurile sociale au fost prezentate de fundatia Pro Life, cu care PRBAR Academy a semnat de curand un parteneriat.

Vom reveni cu file din poveste pentru ca Povestea CAA continua!

Articol preluat de pe www.1asig.ro

VIDEO: Povestea celor 10 ani de activitate CONSULTANT AA a fost sarbatorita impreuna cu echipa, ocazie cu care au fost premiate si cele mai bune rezultate – Noutati – Asigurari – Totul despre asigurari – Piata asigurarilor din Romania – 1asig.ro

Articolul anterior
Articolul următor