Plata asigurarilor cu cardul in sediile agentiilor

Pe langa posiblitatea platii online integral sau in rate a politelor RCA, ramburs sau ordin de plata, ConsultantAA va ofera acum facilitatea de a plati orice asigurare cu cardul in urmatoarele sedii din tara:
Bucuresti
Strada Gala Galaction Nr.75A, Sector 1
Timisoara
Str. 16 Decembrie 1989 Nr. 45, Ap.1B
Baia Mare
Str. Hortensiei Nr. 2/52 vis a vis de Finante
Craiova
Str. Nanterre Nr. 46
Ploiesti
Str. Anderi Muresanu Nr. 12
Pitesti
Str. Victoriei Nr. 33A
Tot in ajutorul clientilor nostri, avand in vedere ca intre preturile de la diferiti asiguratori cate odata exista mari diferente de pret, ConsultantAA va pune la dispozitie calculatorul online de RCA prin care puteti compara preturile la RCA de la toti asiguratorii de pe piata. In plus puteti achizitona online si in rate fara comision sau dobanda  in doar cateva minute.
[su_button url=”http://consultantaa.ro-old/rca-online/” style=”3d” background=”#91c448″ size=”7″ center=”yes” radius=”round” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″ desc=”RCA cu plata in rate”]Calculeaza acum![/su_button]
Deasemenea am conceput un produs exclusivist adresat clientilor nostri care vine cu servicii suplimentare pentru masina dumneavoastra, prin cardurile Auto Assistance.
Cardurile Auto Assistance reprezinta primul serviciu din Romania care combina atat serviciul de consultanta in alegerea celei mai potrivite asigurari la cel mai bun pret de pe piata cat si asistenta rutiera in cazul producerii unei avarii, rezolvarea fluxului de documente si reprezentarea in fata asiguratoruluimasina la shimb pe perioada reparatiilor si multe alte beneficii.
In plus, orice client Consultant AA poate primi cardul Auto Asistance Basic gratuit iar pentru cardurile Gold si VIP va beneficia de preturi promotionale.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Articolul anterior
Articolul următor