Daune uriaşe primite în instanţă de o femeie care a alunecat într-un mall din Bucureşti

  • Acasa
  • Stiri Asigurari
  • Daune uriaşe primite în instanţă de o femeie care a alunecat într-un mall din Bucureşti

O femeie a obtinut in instanta despagubiri in valoare de aproape 80.000 lei dupa ce a alunecat intr-un mall din Bucuresti si si-a rupt mana. Astfel, ea a obtinut daune morale de 60.000 de lei si daune materiale de 18.540 de lei de la societatea care administreaza mall-ul AFI Cotroceni.

Decizia este definitiva si a fost luata de un complet de judecata de la Curtea de Apel Bucuresti.

„Admite in parte cererea, dupa cum urmeaza: Obliga pe parata la plata catre reclamanta a sumei de 18.540 lei reprezentand despagubiri pentru prejudiciul material si a sumei de 60.000 lei reprezentand despagubiri pentru prejudiciul moral. Obliga pe parata la plata catre reclamanta a sumei de 11.175,8 lei cheltuieli de judecata in fata primei instante. Obliga pe intimata parata la plata catre apelanta reclamanta a sumei de 1.337,9 lei cheltuieli de judecata in apel. Definitiva”, se precizeaza in decizia Curtii.

Reclamanta, Elena Veronica Titrat, a sustinut ca, in ziua de 4 martie 2018, in timp ce se afla la parterul mall-ului, a alunecat si a cazut, in spatiul destinat toaletei publice, din cauza umezelii abundente de pe pardoseala, determinata de scurgerile de apa de la un robinet defect, cat si a mizeriei acumulate in timp.

Femeia a fost operata, iar mana i-a fost pusa in gips. Initial ea a cerut 210.000 lei daune morale si 40.000 de lei daune materiale.

Articol preluat de pe www.1asig.ro

http://www.1asig.ro/Despagubiri-de-aproape-80-000-euro-pentru-o-femeie-care-a-alunecat-intr-un-mall-si-si-a-rupt-mana-articol-3,100-64360.htm

 

Articolul anterior
Articolul următor