Consultant AA castiga premiul pentru "Promoter Produse Strategice"

Gothaer a sarbatorit un an in Romania alaturi de partenerii din companiile de brokeraj. Aniversarea „GOTHAER – de 1 An in Romania” a inclus si un moment de premiere a brokerilor, in cadrul careia Consultant AA a castigat premiul pentru „Promoter Produse Strategice„.
gala-gothaerUn portofoliu de clienti echilibrat, care i-a permis sa plateasca peste 80% din daunele CASCO intr-o medie de 10 zile si o sustinere solida din partea actionarilor, care au ajutat-o sa isi tina promisiunile – acestea sunt cateva dintre realizarile care au marcat evolutia companiei GOTHAER Asigurari Reasigurari in primul sau an in Romania.
La acestea se adauga si faptul ca 1 din 3 clienti aleg sa incheie mai mult de o polita de asigurare la GOTHAER si de asemenea, sustinerea pe care au primit-o din partea brokerilor de asigurare. In acest context, la aniversarea a un an de activitate in Romania, in cadrul unui eveniment special, companiei GOTHAER i-au fost alaturi peste 300 de parteneri din piata de brokeraj.
CEO GOTHAER Asigurari Reasigurari a declarat:
[su_quote cite=”Anca BABANEATA, CEO, GOTHAER Asigurari Reasigurari„]Volumele de business pe care le are in acest moment compania noastra ne ajuta sa putem construi sustenabil, iar rezultatele pozitive ne vor ajuta sa ne pastram promisiunile. Fara sprijinul partenerilor nostri din companiile de brokeraj insa nu am fi ajuns aici si nu am fi reusit sa pastram portofoliul sanatos de care ne bucuram acum. [/su_quote]
Directorul General Adjunct al companiei a completat:[su_quote cite=”Lucian MARIN, Director General Adjunct al companiei„]Strategia noastra este aceea de a pastra un portofoliu cat mai echilibrat intre componentele de retail si de corporate. Vrem sa dezvoltam linii de business cum sunt agro, cea de raspunderi civile si nu intentionam sa avem mai mult de 30% auto in portofoliul nostru. Avem incredere ca prin sustinerea partenerilor brokeri vom putea sa ne indeplinim toate obiectivele [/su_quote]
La eveniment a fost prezent si Gerd WEIDENFELD, Membru in Consiliul de Administratie al GOTHAER Asigurari Reasigurari si reprezentant al Grupului GOTHAER, transmitand audientei un mesaj clar cu privire la intentia serioasa si de lunga durata a grupului GOTHAER in Romania:
[su_quote cite=”Gerd WEIDENFELD, Membru in Consiliul de Administratie al GOTHAER Asigurari Reasigurari„]Este o performanta ca dupa numai un an de activitate in aceasta piata sa reusim sa reunim atat de multi parteneri din companiile de brokeraj la un asemenea eveniment. Este un semn clar ca strategia noastra este eficienta si ca trebuie sa ne urmam drumul. Vom continua sa investim incredere in entitatea locala din Romania, vom subscrie numai pe acele linii de business pe care stim ca suntem suficient de buni pentru a ne pastra promisiunile, nu vom dori niciodata sa vindem ieftin doar pentru a creste volumul de business si, dupa cum puteti vedea, nu vom lucra niciodata decat cu cei mai buni oameni.[/su_quote]
premiu-consultantaa
Aniversarea „GOTHAER – de 1 An in Romania” a inclus si un moment de premiere a brokerilor, care se doreste a deveni o traditie anuala de recunoastere a performantei si in cadrul careia Alexandra BALANESCU – Director Vanzari Brokeri si Cosmin ANGHELUTA, Director Sucursala Municipiului Bucuresti au inmanat premii partenerilor din brokeraj care au sustinut cel mai mult GOTHAER in primul sau an de activitate.
Premiile au fost:

  • Promoter Produse Strategice – CONSULTANT AA,  EUROGROUP, MEGA GROUP
  • Dezvoltare Durabila – ROMEURO
  • Promovare Activa – VERASIG, STEIN Bestasig
  • Promoter GoCASCO – OTTO Broker
  • Partenerul Anului Retail – MILLENIUM Insurance Broker (M.I.B)
  • Partenerul Anului Corporate – AON Romania
  • Premiul de Excelenta 2013 – TRANSILVANIA Broker

Sursa: asig.ro
 

Articolul anterior
Articolul următor