Consultant AA a implementat plata on-line cu cardul

Consultant AA Broker de Asigurare-Reasigurare a anuntat ca a implementat plata on-line cu cardul. Astfel, clientii isi pot plati politele de asigurare, chiar si ratele, in conditii de maxima siguranta, de la distanta.

 

Platile se fac prin Mobil Pay sau euplatesc.ro. In acest fel clientii nu mai trebuie sa se deplaseze pentru a-si achizitiona asigurarile necesare si nu trebuie sa aiba internet banking.

„Intr-o era a digitalizarii, dar mai ales tinand cont de contextul actualei pandemii de coronavirus (COVID-19), am dorit sa venim in sprijinul clientilor si al partenerilor nostri de business, cu o solutie rapida, usoara si sigura de a efectua tranzactiile de plati aferente asigurarilor”, a declarat, pentru 1asig.ro, Otilia MIHAI, Director General, Consultant AA.

„Toti colaboratorii nostri pot utiliza aceasta facilitate – Asigurari – la un click distanta! Unii au testat-o deja iar feedback-ul este foarte bun! Este o realizare importanta, care ne protejeaza si ne ajuta mult atat pe noi, echipa CAA, cat si pe clientii nostri”, a adaugat Otilia MIHAI.

Totodata, Antoneta ZEVEDEI, Directorul de Dezvoltare al CAA, a afirmat ca asistam la o schimbare comportamentala in randul clientilor in ceea ce priveste platile on-line.

„Vom observa in aceasta perioada o digitalizare accelerata, cel mai probabil ca asistam la o schimbare comportamentala in randul clientilor orientata catre platile online. Ce este important sa stie clientii nostri, este faptul ca suntem oricand prezenti pentru ei si in viata lor, ca noi suntem „doctorul lor in Asigurari” si ca in permanenta ne preocupam sa gasim solutii care sa vina in intampinarea cerintelor lor”, a spus Antoneta ZEVEDEI.

Pentru detalii, luati legatura cu reprezentantul dvs, CAA sau contacti-ne pe email la office@consultantaa.ro sau la telefon 0758.027.902

Articolul anterior
Articolul următor