COFACE lanseaza o aplicatie de mobil pentru gestionarea politelor de asigurare

COFACE, companie specializata in asigurarile de credit comercial, a dezvoltat pentru clientii sai o aplicatie pe telefonul mobil, care le ofera acestora posibilitatea de a accesa, oriunde si oricand, caracteristicile esentiale ale platformei online CofaNet pentru gestionarea contractelor de asigurare.
Aplicatia este disponibila pentru a fi descarcata din Apple App Store si Google Play Store.
Denumita CofaMove, aceasta aplicatie pentru piata de asigurari de credit permite utilizatorilor sai accesul la informatiile privind limitele de acoperire COFACE, atunci cand nu sunt la birou. Cu acest nou instrument, Credit Risk Managerii isi pot imbunatati timpul de raspuns referitor la preluarea riscurilor si sa gestioneze mai usor forta de vanzari, atunci cand sunt in deplasari. La randul lor, reprezentantii comerciali devin mai eficienti in prospectare si negociere.
Caracteristicile actuale ale CofaMove includ: identificarea companiei, consultarea limitei si posibilitatea de a comanda o noua limita de credit sau extinderea acesteia; pana la finalul anului existand un plan de dezvoltare al acestora.
Aplicatia este disponibila intr-o multitudine de limbi si poate fi folosita de aproximativ 40.000 de utilizatori CofaNet, fara niciun cost suplimentar. Aplicatia va fi in curand disponibila si in limba romana.
„Acest nou instrument satisface solicitarile tehnologice si deschide perspective noi de management al riscului de credit in deplasari. Prin intermediul platformei tehnice integrate, clientii nostri internationali pot utiliza acest nou instrument la o scara globala, chiar din prima zi”, a mentionat Patrice Luscan, Marketing and Strategy Director al Grupului COFACE.

Articolul anterior
Articolul următor