Asigurari RCA in rate online

Cel mai mic RCA cu plata in rate fara comision sau dobanda. Totul in numai 5 minute. O solutie rapida, eficienta, sigura si la indemana oricui.
Pentru ca preturile asigurarilor obligatorii de raspundere civila auto (RCA) cresc in mod constant, si vom vedea asta mai ales in 2015, ConsultantAA va ofera solutia platii in rate cu ajutorul cardurilor de credit emise de bancile comerciale din Romania, fara nici un comision sau dobanda.
Vezi cat costa o asigurare RCA accesand calculatorul RCA. Acesta va calculeaza cele mai mici tarife pentru asigurarea RCA direct de societatile de asigurare City Insurance, Carpatica, Euroins, Astra, Uniqa, Asirom, Omniasig, Allianz, Generali, Groupama, Ghother.
[su_button url=”http://consultantaa.ro-old/rca-online/” style=”3d” background=”#91c448″ size=”7″ center=”yes” radius=”round” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″ desc=”RCA cu plata in rate”]Calculeaza acum![/su_button]
 
[su_box title=”ConsultantAA va pune la dispozitie doua modalitati de plata” box_color=”#91c448″]
Accesand calculatorul RCA puteti plati:

  • Online, in rate cu card de credit sau integral.
  • Offline, introducand decat emailul si un numar de telefon.

Mai multe detalii si cum puteti comanda puteti gasi vizualizand termenii si conditiile.
[/su_box]
La ora actuala aproape toate bancile care activeaza pe piata locala ofera clientilor o facilitate, mai mult sau mai putin avantajoasa pentru client, pentru a achizitiona diverse produse si servicii cu plata in rate.
Pentru client, totul se desfasoara foarte simplu, intr-o singura pagina, oricine poate compara toate ofertele din piata si poate comanda o polita de asigurare RCA care ii va fi livrata, de regula, a doua zi, in aproape orice localitate din tara. Sistemul este integrat in timp real cu toate companiile de asigurari (City Insurance, Astra Asigurari, Uniqa Asigurari, Asirom, Groupama, Allianz Tiriac, Carpatica, Euroins, Generali)
Sistemul de plata in rate este accesibil clientilor care detin unul din cardurile de credit emise de urmatoarele banci: CreditEurope Bank, Garanti Bank, Alpha Bank, Banca Transilvania, Banca Romaneasca, RBS Bank, Millenium Bank, OTP Bank.
Politele RCA sunt emise si procesate de SC Consultant AA Broker de Asigurare SRL, companie cu o experienta de peste 10 ani pe piata de asigurari din Romania, autorizat de Autoritatea de Supraveghere Financiara cu nr. de inmatriculare in Registrul Brokerilor RBK 537/09.12.2008. Politele RCA nu se emit in mod automat, dupa lansarea comenzii si/sau efectuarii platii cu un card bancar, veti fi contactat imediat de un operator pentru confirmarea informatiilor furnizate.
Important: Verificati cu maxima atentie corectitudinea detelor introduse, o copie a politei emise va fi trimisa pe adresa de email specificata de dvs., urmand ca originalul sa-l primiti prin curier in intervalul de timp specificat in procesul de comanda. Dupa finalizarea comenzii, in cazul in care constatati ca datele introduse sunt incorecte, puteti sa contactati emitentul la adresa de email afisata in pagina de calcul. Corectarea se poate realiza doar in baza unei copii a talonului sau cartii de identitate a autovehiculului.
Protectia datelor cu caracter personal este reglementata in Romania de ANSPDCP. Pentru mai multe detalii consultati termenii si conditiile. Daca intampinati o problema sau aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati.
post-rca-rate

Articolul anterior
Articolul următor