Sfaturi utile asigurări IMM

  • Acasa
  • Sfaturi utile asigurări IMM

SFATURI UTILE !

CONSULTANTAA BROKER  iți ofera cateva ponturi pentru ca tu sa alegi cea mai buna asigurare IMM.
CONFIGURĂM IMPREUNĂ POLIȚA CERE OFERTA
  • Solicita-ne o oferta! Iti vom analiza activitatea din punct de vedere al riscurilor la care esti expus si iti vom propune solutii de transfer al acestora catre asigurari prin acoperiri si clauze specifice. De asemenea iti vom putea prezenta oferte de la mai multe companii, vom negocia pentru tine riscuri si prime de asigurare si te vom ajuta sa alegi cea mai buna varianta de asigurare .
  • Opteaza pentru o asigurare cat mai complete. Nu Nu te gandi ca este scumpa aceasta asigurare! Polita poate fi conceputa pentru bugetul tau.
  • Optati pentru asigurarea completa cu acoperirea tuturor riscurilor. Totusi, daca posibilitatile dvs financiare nu va permit asta, aveti posibilitatea sa eliminati anumite riscuri si astfel polita dvs devine mai ieftina.
  • Nu faceti greseala de a incepe reparatia unui bun avariat inainte de sosirea la fata locului a unui reprezentant al asiguratorului; cereti un acord scris al acestuia inainte de a incepe orice actiune de acest fel. In plus, asiguratorul poate refuza plata oricarei despagubiri aferente asigurarii de locuinta daca va constata ca cererea de despagubire a avut la baza declaratii false.
  • Asigurati-va ca valoarea bunurilor a fost stabilita astfel: pentru Clădiri/alte construcţii: valoarea de înlocuire din nou / valoarea reală;  pentru Conţinut-Mijloace fixe /Obiecte de inventar: valoarea de înlocuire din nou / valoarea reală; pentru Conţinut- Stocuri: preţul de productie, pretul de achiziţie.
CONFIGURĂM IMPREUNĂ POLIȚA CERE OFERTA

Apelați cu încredere la consultanții noștri!

Aveți o intrebare din domeniul asigurărilor? Completați formularul de mai jos și un consultant vă va oferi informațiile de care aveți nevoie.

Sediul central

Str. Maica Alexandra. Nr. 5 Sector 1 Bucuresti

Suna pentru ajutor

Mobil: 0758027903
Fix/Fax: : 021 222 75 41

Email

office@consultantaa.ro

    Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii!