Principalele acoperiri ale asigurării CMR

  • Acasa
  • Principalele acoperiri ale asigurării CMR

PRINCIPALELE ACOPERIRI ALE ASIGURĂRII CMR

O asigurare adecvata a raspunderii privind pierderea sau avarierea marfurilor si bunurilor transportate este esentiala pentru stabilitatea financiara a companiei tale.
CONFIGURĂM IMPREUNĂ POLIȚA CERE OFERTA
Riscuri standard: Asigurarea acopera riscurile de avariere sau de pierdere a marfurilor (valabile din momentul in care transportatorul primeste marfa pana la predarea acesteia), conform Conventiei C.M.R., depasirea termenului de livrare (fara sa depaseasca costul transportului), precum si, cheltuielile facute pentru limitarea pierderilor materiale si salvarea marfurilor transportate. Raspunderea pentru pierderea totala sau partial a marfii, raspunderea pentru avarierea marfii, raspunderea pentru intarzierea in eliberarea marfii, se aplica  ca urmare a producerii urmatoarelor evenimente:
  • accidente de circulatie: ciocniri, loviri sau izbiri cu orice alte corpuri mobile sau imobile aflate in afara sau in interiorul autovehiculului, caderi (caderi in apa, caderi in prapastie, caderi din cauza ruperii podului, caderi pe autovehicul a unor corpuri cum ar fi copaci, blocuri de gheata sau de zapada, bolovani etc.), derapari sau rasturnari;
  • incendierea autovehiculului, ca urmare a unui accident de circulatie;
  • defectiuni tehnice ale autovehiculului, survenite in timpul efectuarii transportului etc.
Optional  poti opta, prin plata unei prime suplimentare, si pentru includerea riscului de furt al bunurilor transportate. Aceasta polita se poate incheia:
  • pentru un singur transport, acoperirea riscurilor fiind delimitata in timp si spatiu conform contractului;
  • pentru o perioada de timp – una sau mai multe luni, precum si pe o perioada de un an, acoperind riscurile tuturor transporturilor efectuate in perioada de asigurare conform conditiilor contractuale.
CONFIGURĂM IMPREUNĂ POLIȚA CERE OFERTA

Apelați cu încredere la consultanții noștri!

Aveți o intrebare din domeniul asigurărilor? Completați formularul de mai jos și un consultant vă va oferi informațiile de care aveți nevoie.

Sediul central

Str. Maica Alexandra. Nr. 5 Sector 1 Bucuresti

Suna pentru ajutor

Mobil: 0758027903
Fix/Fax: : 021 222 75 41

Email

office@consultantaa.ro

    Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii!