Principalele acoperiri ale asigurării PAD

  • Acasa
  • Principalele acoperiri ale asigurării PAD

PRINCIPALELE ACOPERIRI ALE ASIGURĂRII PAD

Prin PAD sunt acoperite daunele produse constructiilor cu destinatia de locuinta de oricare din formele de manifestare a dezastrului natural, ca efect direct sau indirect al producerii riscurilor asigurate.
CONFIGURĂM IMPREUNĂ POLIȚA PAD   OFERTA PAD

Obiectul asigurarii il reprezinta constructiile cu destinatie de locuinta situate pe teritoriul Romaniei, aflate in proprietatea persoanelor fizice sau juridice, din mediul rural sau urban si care sunt inregistrate in evidentele organelor fiscale.

Locuintele situate in cladirile expertizate tehnic in conditiile legii de catre experti tehnici atestati si incadrate in raport de expertiza tehnica in clasa 1 de risc nu se asigura pentru niciunul din riscurile prevazute de lege.

Conform legislatiei in vigoare, polita PAD este un produs standardizat, acoperirile, sumele asigurate si primele de asigurare  fiind aceleasi,  indifferent de zona geografica unde asunt amplasate locuintele.

Îți punem la dispoziție și un GHID PAD .
CONFIGURĂM IMPREUNĂ POLIȚA PAD   OFERTA PAD

Apelați cu încredere la consultanții noștri!

Aveți o intrebare din domeniul asigurărilor? Completați formularul de mai jos și un consultant vă va oferi informațiile de care aveți nevoie.

Sediul central

Str. Maica Alexandra. Nr. 5 Sector 1 Bucuresti

Suna pentru ajutor

Mobil: 0758027903
Fix/Fax: : 021 222 75 41

Email

office@consultantaa.ro

    Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii!