Sfaturi utile asigurare facultativă de locuință

  • Acasa
  • Sfaturi utile asigurare facultativă de locuință

SFATURI UTILE !

CONSULTANTAA BROKER  iți ofera cateva ponturi pentru ca tu sa alegi cea mai buna asigurare PAD.
CONFIGURĂM IMPREUNĂ POLIȚA  OFERTA
  • In cazul in care locuinta sau constructia pe care o aveti poate fi asigurata, va recomandam sa apelati la serviciile noastre in calitate de broker de Asigurari. Va putem oferi sfaturi pertinente, va putem sugera valoarea sumei asigurate, va vom personalize oferta in functie de necesitatile dvs de asigurare.
  • Nu recomandam supraasigurarea locuintei, adica evaluarea ei la o suma mai mare decat cea reala, pentru ca in cazul producerii riscului asigurat veti primi daune doar la nivelul valorii reale a locuintei, deci veti plati inutil o prima de asigurare mai mare decat cea necesara.
  • Pentru ca asigurarea obligatorie PAD ofera o protectie minima, recomandam incheierea unei asigurari facultative care sa acopere diferenta intre valoarea reala a locuintei dumneavoastra si suma asigurata
  • Optati pentru o acoperire cat mai complete! Nu va ganditi ca este scumpa aceasta asigurare! Polita poate fi conceputa pentru bugetul dvs, prima de asigurare anuala poate incepe chiar si de la  100 ron pt 100.000 Ron suma asigurata”.
  • Daca sunteti activi pe retelele de socializare, daca va place sa impartasiti  cu prietenii virtuali experientele placute din vacanta, poate ar fi indicat sa fiti mai discreti. Exista si hoti vigilenti care profita de astfel de informatii pentru a va face o vizita nedorita acasa.
  • Nu faceti greseala de a incepe reparatia locuintei inainte de sosirea la fata locului a unui reprezentant al asiguratorului; cereti un acord scris al acestuia inainte de a incepe orice actiune de acest fel. In plus, asiguratorul poate refuza plata oricarei despagubiri aferente asigurarii de locuinta daca va constata ca cererea de despagubire a avut la baza declaratii false.
CONFIGURĂM IMPREUNĂ POLIȚA  OFERTA

Apelați cu încredere la consultanții noștri!

Aveți o intrebare din domeniul asigurărilor? Completați formularul de mai jos și un consultant vă va oferi informațiile de care aveți nevoie.

Sediul central

Str. Maica Alexandra. Nr. 5 Sector 1 Bucuresti

Suna pentru ajutor

Mobil: 0758027903
Fix/Fax: : 021 222 75 41

Email

office@consultantaa.ro

    Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii!