Sfaturi utile asigurări de sănătate privată

  • Acasa
  • Sfaturi utile asigurări de sănătate privată

SFATURI UTILE !

CONSULTANTAA BROKER  iți ofera cateva ponturi pentru ca tu sa alegi cea mai buna asigurare de sănătate privată.
CONFIGURĂM IMPREUNĂ POLIȚA OFERTA ASIGURARE

Costurile aferente asigurarii private de sanatate sunt deductibile in limita a 400 eur/an / persoana, atat pentru angajator cat si pentru angajati.

Accesare servicii de asigurare de sanatate privata in reteaua partenerilor medicali

Cand accesezi serviciile medicale in reteaua partenerilor medicali nu trebuie sa platesti nimic. Asiguratorul va achita direct partenerului medical serviciile accesate de tine si incluse in asigurare.

  • Te prezinti la clinica medicala aleasa cu actul de identitate, iar in cazul copiilor sub 14 ani cu certificatul de nastere
  • Verifici datele inscrise de medic si semnezi Raportul de constatare a evenimentului, dupa efectuarea serviciului medical
  • Astepti confirmarea acoperirii serviciului medical de la operatorul  relatii clienti al clinicii alese.

In cazul in care medicul recomanda examinari sau investigatii suplimentare, trebuie sa obtii o recomandare scrisa din partea acestuia care sa contină urmatoarele: numele si prenumele tau, CNP-ul / data nasterii, diagnosticul prezumtiv / definitiv, serviciile medicale recomandate, data emiterii, semnatura si parafa medicului.

Daca ai intrebari cu privire la asigurarea ta medicala privata, apeleaza la asistentul tau in brokeraj pentru o consultanta profesionista.

Accesare servicii medicale private in afara retelei de parteneri medicali

Accesarea serviciilor medicale in afara retelei presupune achitarea costurilor acestor servicii si recuperarea ulterioara a cheltuielilor prin avizarea unui dosar de rambursare.

Asiguratorul iti va restitui costurile conform conditiilor contractuale in termen de 30 de zile calendaristice de la data depunerii ultimului document solicitat.

CONFIGURĂM IMPREUNĂ POLIȚA OFERTA ASIGURARE

Apelați cu încredere la consultanții noștri!

Aveți o intrebare din domeniul asigurărilor? Completați formularul de mai jos și un consultant vă va oferi informațiile de care aveți nevoie.

Sediul central

Str. Maica Alexandra. Nr. 5 Sector 1 Bucuresti

Suna pentru ajutor

Mobil: 0758027903
Fix/Fax: : 021 222 75 41

Email

office@consultantaa.ro

    Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii!