Sfaturi utile asigurări de sănătate pentru angajați

  • Acasa
  • Sfaturi utile asigurări de sănătate pentru angajați

SFATURI UTILE !

CONSULTANTAA BROKER  iți ofera cateva ponturi pentru ca tu sa alegi cea mai buna asigurare de sănătate pentru angajați.
CONFIGURĂM IMPREUNĂ POLIȚA OFERTA ASIGURARE

Accesare servicii medicale in reteaua partenerilor medicali

Cand accesezi serviciile medicale in reteaua partenerilor medicali, nu trebuie sa achiti nimic. Asiguratorul va achita direct partenerului medical serviciile accesate de tine si incluse in asigurare.

  • Te prezinti la clinica medicala aleasa cu actul de identitate, iar in cazul copiilor sub 14 ani cu certificatul de nastere
  • Verifici datele inscrise de medic si semnezi Raportul de constatare a evenimentului, dupa efectuarea serviciului medical
  • Astepti confirmarea acoperirii serviciului medical de la operatorul  relatii clienti al clinicii alese.

In cazul in care medicul recomanda examinari sau investigatii suplimentare, trebuie sa obtii o recomandare scrisa din partea acestuia care sa contina urmatoarele: numele si prenumele tau, CNP-ul / data nasterii, diagnosticul prezumtiv / definitiv, serviciile medicale recomandate, data emiterii, semnatura si parafa medicului.

Daca ai intrebari cu privire la asigurarea ta, apeleaza la asistentul tau in brokeraj pentru o consultanta profesionista.

 

Accesare servicii medicale in afara retelei de parteneri medicali

Accesarea serviciilor medicale in afara retelei presupune achitarea costurilor acestor servicii si recuperarea ulterioara a cheltuielilor prin avizarea unui dosar de rambursare.

Asiguratorul iti va restitui costurile conform conditiilor contractuale in termen de 30 de zile calendaristice de la data depunerii

Prin anexarea cat mai multor clauze la contractele de asigurare de accidente destinate angajatilor, se poate ajunge la o serie extinsa de servicii medicale, de la simple analize si consultantii la medici specialisti, pana la investigatii complexe, spitalizare si interventii chirurgicale complicate. De asemenea, unele asigurari includ si tratamente stomatologice.

Un avantaj important al asigurarii pentru angajati este reprezentat de faptul ca se poate opta, suplimentar, pentru asigurarea membrilor familiei (sot, sotie, copii), asigurandu-le astfel acestora accesul la servicii medicale de inalta calitate.

Un alt avantaj al unei asigurari de sanatatde grup este pretul mai redus al acesteia decat in cazul in care polita ar fi achizitionata individual.

Asigurarea de sanatate nu implica costuri suplimentare atunci când accesezi serviciile medicale în reţeaua clinicilor partenere si reprezinta o forma de asigurare care îţi permite accesul la servicii medicale premium ori de câte ori starea ta de sanatate o impune.

Criteriile de calcul pentru o asigurare private de santate difera de la o companie la alta, de la un pachet de servicii la altul.

Principalele elemente dupa care se calculeaza polita si care se iau in considerare, sunt varsta,  ocupatia, istoricul medical al pacientului, istoricul medical al familiei pacientului;

CONFIGURĂM IMPREUNĂ POLIȚA OFERTA ASIGURARE

Apelați cu încredere la consultanții noștri!

Aveți o intrebare din domeniul asigurărilor? Completați formularul de mai jos și un consultant vă va oferi informațiile de care aveți nevoie.

Sediul central

Str. Maica Alexandra. Nr. 5 Sector 1 Bucuresti

Suna pentru ajutor

Mobil: 0758027903
Fix/Fax: : 021 222 75 41

Email

office@consultantaa.ro

    Toate campurile marcate cu * sunt obligatorii!